image description

Het Raven Noorwegen Festival 2020

Raven, de grootste hengelsportwinkel van Nederland, en visreis.nl presenteren het Raven Noorwegen festival 2020. Dit is een gezellige groepsreis onder begeleiding van medewerkers van Raven en Visreis.nl naar de bekende locatie Saltstraumen in noord Noorwegen.

Van 1 tm 8 oktober 2020 (tijdens springtij) is deze visreis toegankelijk voor minimaal 14 en maximaal 50 deelnemers. Deelname staat open voor iedere visser (of groepje vissers) die het leuk vindt in groepsverband een gezellige week te gaan vissen met gelijk gestemden. Tevens staan Dennis Rademakers van Raven Lelystad en Joris Nieuwenhoff van Visreis.nl de deelnemers ter plaatse met raad en daad terzijde om hun kennis en ervaring te delen. Niet alleen qua materiaal maar ook met technieken, aaskeuze en vissoorten.

We hebben op deze locatie comfortabele 8 en 4 –persoons woningen gereserveerd en hebben voldoende 20 voet visboten met 80 pk motoren beschikbaar. Natuurlijk zijn de boten voorzien van GPS en fishfinder.

Inschrijven is mogelijk tot medio mei 2020 maar vol = vol. Alle deelnemers krijgen een  startpakket van Raven dat is afgestemd op de visserij ter plaatse met shads, pilker, squid-jig, onderlijn etc.

De reis bestaat uit:

  • Centrale eerste bijeenkomst bij Raven in Lelystad begin september 2020
  • Nederlandstalige begeleiding van Raven / Visreis.nl ter plaatse
  • We hebben 4 en 8 persoons woningen beschikbaar
  • Handdoek, bedlinnen en eindschoonmaak inbegrepen
  • Boot 20 voet 80 PK motor en GPS / fishfinder met max 4 vissers per boot
  • Afsluitend gezamenlijk diner en prijsuitreiking in het restaurant
  • Startset met shads, pilkers en onderlijn van Raven ter waarde van 50 euro
  • Inclusief boekingskosten
  • Persoonlijk fotoboek na afloop van de reis voor iedere deelnemer

De prijs voor deze reis is € 895,- per persoon exclusief reiskosten als vliegtuig of autoreis.

Er zijn natuurlijk leuke prijzen te winnen voor de grootste koolvis, kabeljauw en heilbot in centimeters. Hiervoor stellen we ism Raven verschillende hengelsportmaterialen ter beschikking. De insteek van deze visreis is om een gezellige week met mooie visserij te beleven.

Saltstraumen is een toplocatie om te vissen waar je in korte vaartijd op open zee bent maar ook bij minder weer nog steeds beschut kan vissen. Deze locatie is zowel voor de beginner als de gevorderde visser een perfecte locatie met een garantie voor afwisselende en uitdagende  visserij.

Kijk hier voor meer informatie op de webpagina https://www.visreis.nl/raven-noorwegen-festival-2020

Of klik hier voor de uitgebreide digitale brochure van 15 pagina’s inclusief inschrijfformulier: https://www.visreis.nl/upload/user/files/Raven-2020_2.pdf