Het is zover; onze nieuwe verenigingsbrochure is uit!

Persbericht NVVF

Het is zover; onze nieuwe verenigingsbrochure is uit!

Een schitterend naslagwerk van totaal 68 pagina’s waar alle huidige NVVF-leden in zijn gepresenteerd. Ondertussen zijn we uitgegroeid naar een volwassen vereniging (inmiddels 39 leden) met een groot draagvlak onder de forelvisvijvers.

De brochure zal u helpen inzicht te verschaffen bij welke forelvisvijvers u terecht kunt en laat u zien hoe mooi en divers al deze locaties zijn. Alle gegevens zijn direct binnen handbereik met een duidelijk geografisch overzicht voor bijvoorbeeld op vakantie of een dagje uit.

Daarnaast staat de brochure boordevol leuke en interessante informatie over het forelvissen, zoals bijvoorbeeld tips & trucs van de pro-forelvissers van Shimano, Pure Fishing, SPRO en de redactie van deforelvisser.nl, een lekker recept voor gebakken forel en tips voor het roken en schoonmaken van forel.

U vindt er leuke aanbiedingen en de juiste adressen voor waar u terecht kunt voor een professioneel aanbod van forel- en vliegvisproducten. Tevens vertellen 12 BF’ers (bekende forelvissers) hun verhaal over hoe ze bijvoorbeeld zijn bevangen door van hét forelvisvirus, wat forelvissen zo boeiend maakt, maar vertellen ook hoe gezellig het kan op onze visvijvers. Forelvissen is namelijk veel meer dan zomaar een hengeltje uitgooien in een put.

Ze geven tevens uitleg over de materialen, aassoorten en diverse technieken voor zowel de beginner als de gevorderde forel- en vliegvisser, waaronder ook de Tremarella-techniek, forelvissen met Sbirolino en nog veel meer. Kortom; hét naslagwerk speciaal voor de forelvisser en vliegvisser!

De brochure is gratis verkrijgbaar bij alle leden van de NVVF, welke verspreid liggen door heel Nederland. Er ligt vast een visvijver bij u in de buurt waar u een brochure kunt meenemen. Wees er wel snel bij want op is op!
Ontdek ook het avontuur van hét forelvissen!

Namens de NVVF,
Chantal Hermkens

Meer info: www.deforelvisser.nl / www.nkforelvissen.nl / www.nvvf.nl

 

ANDEREN LAZEN OOK