Heropening Hengelsport Nijkerk

Heropening

Hengelsportcentrum Nijkerk staat bekend om zijn zeer uitgebreide collectie hengelsportmaterialen. Praktisch ieder merk is daar te vinden.

Het huidige assortiment is echter compleet uit zijn jasje gegroeid, vandaar dat is uitgekeken naar een nieuw pand in Nijkerk. En dat is nu gevonden! Maar liefst twee maal zo groot als het vorige pand en (onvoorstelbaar) met nog meer materiaal. Voor iedere techniek en vissoort is het juiste materiaal te vinden op het nieuwe adres: Galvanistraat 25 in Nijkerk. De heropening zal zaterdag 26 januari a.s. plaatsvinden, waarbij de winkel van 09.00 tot 17.00 uur geopend zal zijn met een aantal spectaculaire aanbiedingen om te beginnen. Daarnaast zijn een aantal bekende sportvissers en dito merken aanwezig om U van de nodige informatie te voorzien w.o. het bekende Mondialteam, Fox, Sensas, Shimano en Jan van de Bovenkamp van Maver.
Zoals altijd in Nijkerk staat de koffie klaar en bent U van harte welkom op het industrieterrein de Arkervaart. Meer info: 033-2450704.

                       


Ook voor de gespecialiseerde witvisser is alles in huis…


 

 

 

 

 

 



 


ANDEREN LAZEN OOK