image description

Hengelsport Westland.

In het uitgestrekte Westland is slechts één hengelsportwinkelier actief te weten Leon Oort van Hengelsport Westland. Sinds dat Leon deze hengelsport-toko overnam is er heel veel verandert. Heel belangrijk onderdeel is zijn aas service.

De uitgebreide strand voor Westlandse kust loopt van pakweg de Zandmotor tot aan Hoek van Holland. Een uniek visgebied met vele muien zandbanken en enkele strekdammen. Een topstek voor veel vissoorten waaronder vriend zeebaars. Leon is gespecialiseerd in de zeebaarsvisserij. Je vind in zijn gezellige winkel een zeer uitgebreid kunstaas assortiment dat bestaat uit vele soorten shads en pluggen.

Voordeel is dat deze jonge ondernemer zelf regelmatig vist en veel kennis heeft van datgene wat zich op de uitgestrekte stranden afspeelt. Omdat Hengelsport Westland als enige in deze regio zeeaas aanbied is het vaak gezellig druk en worden er onder het genot van een bakkie stoere visverhalen verteld. Omdat er dagelijks behoorlijk wat zeebaarsvissers even langs komen voor een praatje en aanschaf van nieuw materiaal blijft Leon precies op de hoogte van de laatste nieuwe ontwikkelingen waar hij dan ook weer handig en snel op in speelt.

Zo kun je bij hem terecht voor complete zeebaars sets voor sterk uiteenlopende prijzen. Hij kan je precies vertellen wat je nodig hebt voor je eerste zeebaarsdril. Kortom een gezellige winkel waar je altijd binnen kunt lopen om de bij te praten over je hobby onder het genot van een bakkie. Oja...zeeaas wel altijd ff van te voren bestellen 0174-213227. Het adres is Kerkpad 5 in Monster.

ANDEREN LAZEN OOK

image description
Witvisperikelen: Weerzien
Willem Moorman -
image description
Spinnend Streameren: Deel 2
Willem Moorman -