Hengelsport Hennie Kruidenier heeft ‘m!

Persbericht Hengelsport Kruidenier

Hengelsport Hennie Kruidenier heeft ‘m!

Hengelsport Hennie Kruidenier uit Haaksbergen heeft weer een nieuwtje waarop men lang heeft gewacht: de Fox Lure ‘N’ Shad Reloaded. De Fox Lure ‘N’ Shad Reloaded is een oude, bekende hengel: de Lure ‘n Shad van Fox. Deze hengel is eenmalig geproduceerd door Fox en hierdoor beperkt leverbaar.

De nieuwe Fox Lure ‘N’ Shad Reloaded heeft een vernieuwde uitstraling en verbeterde reelhouder en kwalitatief hoogwaardigere ogen dan het vorige model. De blank is exact hetzelfde gebleven en is gemaakt van hoogwaardig carbon. Deze hengel is speciaal ontwikkeld voor het vissen met shads en heeft de perfecte topactie waardoor men goed contact heeft met de bodem en waarmee zelfs de meest gevoelige aanbeten nog goed waarneembaar zijn.

Hoewel deze hengel bij uitstek geschikt is voor het vissen met shads en jigkoppen tot 21 gram, zijn tijdens het testen van deze hengel ook nog grotere shads en zwaardere jigkoppen met succes gebruikt. De Fox Lure ‘N’ Shad Reloaded komt het best tot zijn recht met het werpend vissen, maar ook als ‘dode’ hengel in de hengelsteun is deze perfect te gebruiken.

Leverbaar in 2,40 mtr en 2,70 mtr en een werpgewicht van 20 tot 50 gram. 

Voor meer informatie, ga naar www.hengelsport-kruidenier.com