image description

MEERVALDAG in Oldemarkt.

Door Berthil Bos.

In de kop van Overijssel, nabij het prachtige veengebied de Weerribben, is één van de grootste hengelsportzaken van Nederland gevestigd. HENGELDISCOUNT is een winkel met een enorm assortiment aan producten voor de sportvisser.


Een categorie die wel erg groot aanwezig is, is de roofvisserij. Alle topmerken zijn aanwezig en door hun eigen import vaak ook nog eens voordelig in prijs. Als roofvisser kan je hier werkelijk een aantal uren rondlopen om dit alles goed te bekijken.Nieuw is de afdeling voor een andere nieuwkomer in roofvisland, de Meerval. Deze vis voelt zich inmiddels goed thuis in de Nederlandse wateren, waar hij kan uitgroeien tot imposante afmetingen. Je houdt van deze vis of niet maar één ding staat vast, qua kracht is er bijna geen sterkere tegenstander.Op zaterdag 3 november organiseert Hengeldiscount samen met het meervalmerk MADCAT van DAM een heuse Meervaldag. Meervalspecialist Roy Noom neemt je mee in zijn wereld en je moet wel erg sterk in je schoenen staan om niet besmet te worden met het meervalvirus.

Kom zaterdag 3 november gerust naar het mooie Oldemarkt aan de Dwarsveld 1 en laat je verassen en informeren. Dit alles begint om 9.00 uur en duurt de gehele dag.

ANDEREN LAZEN OOK

image description
‘Havenbaarzen’ in de Europoort in VIS TV
Willem Moorman -
image description
Op de bres voor de paling
Willem Moorman -
image description
Veel plezier met haar en veren: Deel 1
Willem Moorman -