Hareco Hengelsport opent in april de deuren op een nieuwe locatie

Hareco Hengelsport opent in april de deuren op een nieuwe locatie 

Hareco Hengelsport verhuist in april naar de Blankenstraat 4 op het bedrijventerrein Nijverwaard in Sliedrecht, boven CasaExcellent. In totaal was Hareco Hengelsport 46 jaar aan de Rembrandtlaan in Sliedrecht gevestigd. Eigenaar Harry de Ruiter heeft besloten dat de dierenwinkel wel aan de Rembrandtlaan blijft bestaan.

Van 180 vierkante meter op de oude locatie gaat in het nieuwe pand het vloeroppervlak naar 2100 vierkante meter! Ook de parkeerruimte bij de winkel gaat er flink op vooruit, straks is er volop parkeergelegenheid rond de winkel.

De afgelopen jaren was het vooral passen en meten voor Hareco Hengelsport. De Ruiter: “Eerst ging de dierenwinkel uit de hengelsportzaak en naar de overkant van de Rembrandtlaan, vorig jaar kwam het pand van de buurman er bij en nog kwamen we ruimte tekort.”

“De bestellingen via onze webshop zijn bijzonder hard gegroeid. Dat betekende dat we soms struikelden over de dozen met bestellingen. Ook hadden we door heel Sliedrecht spullen in loodsen, schuren en garageboxen opgeslagen staan en dat was verre van ideaal. De laatste vijf, zes jaar waren we aan het uitkijken naar een andere locatie. Die hebben we nu gevonden.”

In het nieuwe pand aan de Blankenstraat wordt een grootse showroom ingericht en is ruimte voor expansie. Ook kunnen de bestellingen en de opgeslagen artikelen bij elkaar worden gebracht.

“Daar zijn alle artikelen die in de webshop staan straks te zien in de showroom. De winkel en webshop hebben we straks bij elkaar”, vertelt De Ruiter.

Het wordt echt een mooie winkel met eigenlijk twee ruimtes, als je de trap oploopt heb je ongeveer 1100 vierkante meter aan winkelruimte met artikelen voor de visserij op witvis, roofvis en end tackle voor karper.

Er achter ligt nog een hal van nog eens 1000 vierkante meter waarin je de rest van het materiaal voor het karpervissen terug kunt vinden.

Sinds november vorig jaar is ook zijn broer Eric in de zaken gekomen. “We doen het samen!”, zegt Harry de Ruiter, die zich erg verheugd op de verhuizing naar de Blankenstraat.

In de nieuwe Carp Experience winkel zijn straks alle A-merken op voorraad, de karpertenten, stretchers en karperstoelen staan opgesteld en ook met de karperkruiwagens kun je een loopje nemen… De voerboten kun je uitproberen in de (karper)vijver in de winkel!

En wanneer je je spullen bij elkaar gevonden hebt, kun je nog wat drinken in de Ierse pub in de winkel.

Openingstijden
Van 1 april tot 1 oktober op maandag van 13.00 tot 18.00 uur, in de winterperiode van 1 oktober tot 1 april is de winkel op maandag gesloten. Dinsdag t/m vrijdag van 9.00 uur tot 18.00 uur (woensdag en donderdag tot 21.00 uur). Zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur.

De oude winkel gaat met de Pasen dicht en de inhoud zal dan overgehuisd worden naar de nieuwe locatie; het is vooralsnog de bedoeling dat de winkel op de donderdag na de Pasen (20 april) geopend zal worden.

Hareco Hengelsport
Blankenstraat 4
Bedrijventerrein Nijverwaard, boven CasaExcellent
3364 BB Sliedrecht
Nederland
Tel.: +31 (0)184 – 414 347

Email: info@hareco-hengelsport.nl
Website: www.harecohengelsport.nl
Facebook: www.facebook.com/hareco.nl/

Foto’s: John Huussen
Bron: www.sliedrecht24.nl en Harry de Ruiter.

ANDEREN LAZEN OOK

image description
Gezien bij ...
Willem Moorman -
image description
Flyfair the world of fly fishing
Willem Moorman -
image description
Ed Stoop, bedankt
Marc Borst -