image description

Guru co-sponsor King’s Classic 2020

Met gepaste trots maken wij bekend dat  Guru co-sponsor is van de King’s Classic 2020. Guru is een van de toonaangevende merken in de witvisserij en karpervisserij.

Gisteren werd door Guru brand manager Europe Sjors Milder en Pierre Bronsgeest, hengelsportadviseur bij organisator BBI Travel, het contract getekend voor de sponsoring van de King’s Classic 2020. In de prachtige hengelsportwinkel van Rien de Wolf aan de Papaverweg 43 in Amsterdam werd sponsoring bekrachtigd met een handdruk.


Links Sjors Milder brandmanager Europe Guru en Pierre Bronsgeest van BBI Travel.

Guru is een smaakmaker op witvisgebied. Met name bij het feedervissen en het vissen met de vaste hengel bieden zij allerhande goed doordachte en inventieve materialen aan. Van opbergboxen, feeders, haken, hengels, zitboxen, kleding en tassen. Guru zal de prijzentafel van de King’s Classic sponsoren met vouchers die kunnen worden ingewisseld bij door Guru benoemde winkeliers.

De King’s Classic is een 4 daagse wedstrijd wordt georganiseerd BBI Travel in het Ierse graafschap Leitrim, met als centrum het plaatsje Ballinamore. Wedstrijdleider Pierre Bronsgeest kijkt uit naar een intensieve samenwerking met Guru in dit nieuwe concept. Er wordt dit jaar gevist van maandag 31 augustus tot en met donderdag 3 september 2020, in 8 sectoren met maximaal 8 deelnemers. Er kunnen maximaal 64 hengelaars deelnemen en wordt gevist op 4 meren waar het is toegestaan om met de vaste hengel, feederhengel of matchhengel te vissen.

De komende maanden laten we je kennismaken met de materialen van onze sponsoren en hengelaars die deze merken vertegenwoordigen. Je kunt deze volgen via onze eigen King’s Classic pagina, de websites van Guru, Shimano, Facebook,  en de artikelen via www.matchfishing.nl, www.totalfishing en www.dewitvisser.nl.

Voor meer informatie en inschrijvingen: www.bbi-travel.nl/kings-classic

De King’s Classic 2020 wordt mede mogelijk gemaakt door hoofdsponsor Shimano, Guru, County Leitrim, Ierland toerisme en BBI Travel.

ANDEREN LAZEN OOK

image description
Witvisperikelen: Weerzien
Willem Moorman -