image description

Groepsreizen Colombia

Heb jij zin in een supergaaf en extreem visavontuur? Dan moet je zeker even verder lezen. We hebben voor maart 2020 twee groepsreizen gepland staan naar Colombia.

1.         De eerste reis gaat naar de pacifische kust op de grens met Panama. Je verblijft in een privés lodge in twee of drie persoonskamers en iedere dag gaan we gericht op tonijn, cubera, roosterfish, snook, jacks, groupers, snappers, amberjack en eventueel ook nog sailfish of marlijn. Superspektakel en een overweldigende omgeving/ natuur.

Vanaf een perfecte vismachine met verhoogd voordek popperen en jiggen op grote vissen. Er zijn momenteel drie inschrijvers voor deze reis en we zoeken nu in eerste instantie nog 1 deelnemer om de eerste boot vol te krijgen zodat deze reis ook door kan gaan.

Als er vervolgens nog drie extra vissers mee gaan dan begeleiden we de reis ook persoonlijk. Kijk hier voor alle details van deze supergave reis https://www.visreis.nl/bestemmingen/big-game/colombia-groep/ of bekijk hier het video verslag van onze eigen reis eerder dit jaar https://vimeo.com/331525665

2.         De tweede reis gaat naar de jungle van Colombia. Gericht op grote peacock bass en payara. Peacock bass rond de 20 lbs zijn hier het doelwit en deze worden hier regelmatig gevangen. Maar ook pacu, meerval (verschillende soorten), matrinxa, tambaqui, roodstaart meerval, jau, bicuda etc.

Vanuit het basiskamp ga je dagelijks met 2 man en 1 gids in een Tracker platbodem boot met 15 PK  achter de vissen aan. En dat in een overweldigende omgeving en diep in de jungle is dit een absolute vsidroom die waarheid wordt. Voor deze reis zijn er nu drie inschrijvers.

Deze reis gaat sowieso door maar ook hiervoor geldt dat als er 7 deelnemers zijn er 1 persoon van Visreis.nl deze groepsreis gaat begeleiden. Dit zijn de laatst beschikbare plaatsen op deze locatie voor het seizoen 2019 / 2020.

Kijk hier oor de details van deze reis https://www.visreis.nl/bestemmingen/roofvissen/colombia-jungle-groep/ en bekijk hier een video van deze topvisserij: https://vimeo.com/298829305