“Grind-Night”

Persbericht SNB Regio Zuid:

“Grind-Night”

Nee we gaan niet zeer dicht op elkaar dansen zoals we zien op de clips op MTV, en we gaan ook niet met een skateboard over trapleuningen heen suizen, dan zijn we bang dat velen onder ons helaas het seizoen niet meer kunnen afmaken! Nee, we gaan de bekende ‘Grinder’ spinnerbait maken!

Grinders zijn spinnerbaits bedoeld om echt door de waterplanten heen gevist te worden. Grote velden fonteinkruid zijn zo perfect uit te vissen, en het levert zeker resultaat op! Op klein water met 1 & 2Oz Grinders, op het grote water werpend en trollend met 2 & 3Oz Grinders.

Daar we dit afgelopen seizoen ontzettend veel succes hebben gehad met deze spinnerbaits, willen we jullie deze zelf laten maken, zodat ook jullie eens aan de slag kunnen gaan met dit fantastisch stuk kunstaas! Maart staat voor de deur, de vis wordt weer wat actiever en agressiever en ook nu is een Grinder een stuk kunstaas dat absoluut gebruikt kan worden, want ook snoekbaarzen zijn er niet vies van!

Robert-Paul ‘The Grinder’ Wolters zal aftrappen met een korte lezing over Grinders. Hij vertelt hierin over de werking en hoe ze te vissen. Daarna kunnen jullie aan de slag om zelf 2 Grinders in elkaar te zetten! Oscar Wissink van Lureparts.nl zal alle materialen ter beschikking stellen zodat er fantastische creaties gevormd kunnen worden.

Zorg dus dat jullie er allemaal bij zijn! Voor deze avond vragen wij  €10,—entree, en hiervoor krijg je een drankje en 2 zelf te maken Grinders.

Deze avond zal plaatsvinden in Tilburg, in het gebouw van de Ruischvoorn. Dit alles gaat gebeuren op vrijdag 5 maart 2010 en de zaal is geopend vanaf 19.30 uur en zal tegen 23.00 uur weer sluiten. De lezing van Robert-Paul begint om 20.00 uur.

We hopen velen te mogen begroeten op deze doe-het-zelf avond van SNB Regio Zuid!

Adres: De Ruischvoorn - Centaurusweg 140 - 5015 TA Tilburg

Met vriendelijke groeten,

Bestuur Regio Zuid,
Robert-Paul, Ronald & Thijs