Gratis Nash DVD

Gratis Nash DVD nu verkrijgbaar bij de lokale Nash-dealer

Deze DVD vol met tactische en technische informatie neemt u mee naar de waterkant waar u uitleg zal krijgen over diverse manieren van karpervissen. Er is voor ieder wat wils, zo wordt er statisch en drijvend gevist, gestalkt en gericht gespod met vangsten tot in de 50lbs.

Deze DVD is geheel Nederlands ondertiteld en zal je voorzien van de nodige tips en trucs die je kunt gebruiken om je eigen resultaten binnen je visserij te verbeteren. Ook zal het innovatieve gamma van Nash voor 2010 getoond worden. Vraag ernaar bij uw Nash-dealer.

Voor meer informatie, zie www.nashtackle.com

LET OP: DVD-bedrog!
 
Het is onder de aandacht gekomen van Nash Group PLC dat hun onlangs gelanceerde Nash DVD te koop wordt aangeboden op Ebay. Deze DVD bevat 90 minuten informatieve en educatieve vistechnieken door enkele van UK’s top karpervissers. Hoewel er bonusmateriaal en onze catalogus is toegevoegd, had Nash het idee dat zij geen DVD wilde maken die enkel dient om hun producten te laten zien.
Daardoor zijn er enkele individuen die de kans zagen om deze film over het karpervissen te verkopen op Ebay.

Wij willen erop wijzen dat Nash hun DVD gratis heeft gedistribueerd aan detailhandelaren in heel Europa, karpervissers in heel Europa zouden niet moeten betalen voor deze dvd. Mocht u problemen hebben met het vinden van een kopie in uw omgeving neem dan contact op via email info@nashtackle.co.uk of bel: 0044/1702233232 en wij zullen u de gegevens bezorgen van een lokale winkelier die de DVD heeft en waar u een gratis exemplaar kunt ophalen.