Gratis goodies op de stand van Total Fishing!

Gratis goodies op de Total Fishing stand!

Aanstaande vrijdag is het weer zover: voor de achtste keer zullen de deuren van de veemarkthallen open gaan voor de drie dagen durende Hengelsport- en Visbotenbeurs! Een hartstikke leuk evenement waar van alles te doen en te zien is!

Gratis goodies voor alle bezoekers!

Zoals reeds vermeld is ook Total Fishing er dit jaar weer bij. U vindt ons op de standnummer 28 (klik hier voor de plattegrond). Op de Total Fishing stand kunt u een gratis ‘goodie bag’ afhalen waarin een aantal informatieve folders zitten en een tweetal verpakkingen met speciale airbody shads die voor deze beurs ter beschikking gesteld zijn door de firma Spro. Let wel: op=op!

De auteurs, aanwezig op de stand, zullen demonstreren hoe deze shads gemonteerd kunnen worden en hoe je ze op diverse manieren kunt vissen. Ze zullen ook kunstaas uit eigen collectie tonen en vertellen over hun ervaringen ermee. Mocht je vragen hebben, stel ze dan gerust!

Informatie over Bikker

Op de stand kunt u ook de nieuwe Bikker Boat te bewonderen, een boot waarover al veel gesproken is in positieve zin. Total Fishing zal deze boot tevens gaan testen en uiteraard zullen de bevindingen dan hier op de website gepubliceerd worden.

Kom dus langs op de Hengelsport- en Visbotenbeurs in Utrecht! Meer informatie over de beurs kunt u ondermeer vinden op de website van hengelsportbeurzen.nl.

klik om naar de website te gaan