GoSnoekbaars breidt weer uit

Persbericht GoSnoekbaars

GoSnoekbaars breidt weer uit
 
Dat we bij GoSnoekbaars niet stil gaan zitten, dat weten een hoop mensen al, want inmiddels organiseren we alweer een paar jaar vistrips voor de fanatieke roofvisser, maar ook zeer zeker voor de beginnende snoekbaarsvisser en mensen die nog zoekende zijn.

De feedback die wij van een hoop mensen krijgen is dat zij het een ontzettend leuke, maar ook vooral gezellige dag vinden waarbij men toch altijd wel weer wat nieuwe dingen ziet of oppikt voor een nog steeds betaalbare prijs. Deze trips worden georganiseerd onder het mom “maakt u zich nergens druk om, dat doen wij wel voor u!” wat inhoudt dat u op zo’n dag niets mee hoeft te nemen aan kennis, aas of materiaal. Het enige wat u mee hoeft te brengen is gepaste kleding en wat te eten of drinken.

Dit laatste kan zelfs na overleg ook nog door ons geregeld worden zodat u zich echt nergens meer druk om hoeft te maken en gewoon lekker een dag onspannen kan vissen. Ook zijn boekingen van groepen of bedrijfsuitjes mogelijk en kunnen er meerdere boten ingezet worden. Mocht u interesse hebben in een van onze trips kijk dan even op de website en reserveer direct uw dag


Alleen of met een groep, met of zonder lunch? Alles is mogelijk en bespreekbaar.

Ook de webshop van GoSnoekbaars is op het moment weer uitgebreid, want naast het aanbod van hengelsteunen, afdekplaatjes voor de gaten van de spiegel, diverse steunen en bevestigingsmateriaal, leveren wij nu ook AGM-accu’s. Deze accu’s van echt uitstekende kwaliteit zijn perfect geschikt voor de elektromotor, maar kunnen ook als startaccu gebruikt worden.

Wij van GoSnoekbaars zijn ontzettend veel op het water en stellen dan ook hoge eisen aan ons materiaal en met deze AGM accu’s hoeft u zich om de stroom in ieder geval geen zorgen meer te maken, want deze zullen u niet in de steek laten zodat u uw visdag vroeg moet beeindigen.

De accu’s kunnen na betaling op drie punten in Nederland worden afgehaald of eventueel door ons mee worden genomen naar een bepaalde locatie. Tot 1 augustus geven wij maar liefst 15% korting op het gehele assortiment accu’s uit ons pakket en zo kunt u ervoor zorgen dat u straks de winter ingaat met nieuwe accu’s. Heeft u meerdere accu’s nodig? Neem dan voor de leveringsvoorwaarden en de prijs even contact met ons op.


Nu ook AGM accu’s voor de elektromotor als startaccu, maar ook als mobiele accu voor bijvoorbeeld de bellyboot of losse dieptemeter.

Om uw accu op de juiste manier te laden hebben wij natuurlijk ook een aantal erg goede kwaliteitsladers opgenomen in het pakket. Het komt nog erg veel voor dat men wel kiest voor een goede kwaliteit accu, maar dat de lader er vaak bij inschiet. Een accu blijft nu eenmaal in een betere conditie als hij goed wordt opgeladen en aan de juiste acculader zit. Bij ons vindt u zeker de juiste lader waaronder de waterdichte inbouwladers waarbij u alleen de stekker in het stopcontact hoeft te steken.


                                               
Nog een product wat u zeker niet mag missen is de bio clean. We kennen het allemaal: die vervelende kalkaanslag en spetters op onze boten. Met dit middel is dat verleden tijd u doet simpelweg wat van het spul op uw boot of motor en veegt met de doek alles in een keer weg en het is echt een klusje van niets waarna u boot weer super glanst zonder die vervelende kalkaanslag. Het middel is milieuneutraal, fosfaatvrij en verkrijgbaar in een 1 liter fles of een jerrycan van 10 liter.

Vanaf volgende week leveren wij u ook de bevestigingssystemen van Ram Mount. Natuurlijk kunnen er altijd dingen zijn die niet in de webshop staan, maar wel gewoon door ons geleverd kunnen worden. Neem daarvoor even contact met ons op en laat ons uw wensen weten zodat wij dan meteen voor u aan de slag kunnen.

Bezoek onze website 

 

www.gosnoekbaars.nl of neem eens een kijkje in de webshop.