image description

Gezien bij… DERKBAIT.com

Door: Berthil Bos

DERKBAIT.com

Een tijdje terug heb ik jullie in mijn rubriek ‘’Tips & Trics’’ (24 mei 2018) voorgesteld aan Derk v.d. Molen, de oprichter van Derkbait.com.

Deze kunstaasdokter maakt de mooiste kunstaasjes, maar repareert deze ook of zorgt ervoor dat je favoriete kunstaasje een nieuw of ander kleurtje krijgt. Dat dit nieuwe design tot in het kleinste detail wordt gecreëerd wist ik al, maar de twee door mij achtergelaten favorieten er zo fantastisch uit zouden zien.

Onder mijn favorieten behoren een Swimbait van Illex en een swimbait van Lucky Lures. Ik kan er goed mee overweg, alleen de kleur van deze twee stonden mij een beetje tegen. Zonder nu niet weer de discussie over kleuren op te rakelen, kan ik alleen maar zeggen dat je moet vissen met de kleur waarin je vertrouwen hebt.

Na Derk mijn denkwijze verteld te hebben, liet ik hem de vrije hand, want Derk loopt ook al vele jaren mee in roofvisland.  Deze week kreeg ik mijn twee lievelingetjes terug. Na het openen van het doosje was ik direct dolenthousiast en wil dit graag met jullie delen.

Heb je nu ook favorieten die je graag in jouw design en/of kleur wilt zien zwemmen en vangen, ga dan naar Derkbait.com en geniet.

ANDEREN LAZEN OOK

image description
Speed of Slowmotion: deel 2
Willem Moorman -
image description
Experience 2019
Willem Moorman -
image description
Zicht op zeebaars 380
Willem Moorman -