Gezellige open deur dagen van Mega Fish dit jaar wederom goed bezocht

Gezellige open deur dagen van Mega Fish dit jaar wederom goed bezocht 

Door Ron Smits 

Zondag 05 maart ben ik te gast bij Mega Fish in Merksem op de laatste dag van de vier open deur dagen. Ondanks de drie zware, voorgaande dagen is de sfeer als vanouds goed en de ontvangst is wederom hartelijk met een hapje en een drankje. Het enthousiasme is weer wederzijds.

Dit weekend werd vanaf de vrijdag ook de Visma te Rotterdam gehouden. Natuurlijk kun je niet op twee plaatsen tegelijk zijn en daarom was het donderdag aanmerkelijk drukker dan de andere drie dagen.

Voor de kassa maakt het niet veel verschil. Er is door de aanwezige bezoekers heel goed gewinkeld. Waarschijnlijk heeft dit te maken met de fikse korting die men op deze open deur dagen krijgt.

Mega Fish kan altijd rekenen op de vaste klanten, maar ook op de vaste kern van prostaffers, die ik hier ieder jaar weer tegenkom.


Lekker hoor een hotdog. De hapjes en drankjes zijn, zoals ieder jaar, weer prima verzorgd.


Vier kleinere kunstaasjes van Berkley voor de baars.

Het is dan ook altijd beregezellig bijpraten onder het genot van een natje. De Visma heeft hier zeker geen afbreuk aan gedaan, alleen Luc Coppens heeft voor een goede plaatsvervanger gezorgd, omdat hij nu eenmaal op de Visma in Rotterdam aanwezig wilde zijn.

Volgend jaar gaat Luc ongetwijfeld weer aanwezig zijn op de open deur dagen van Mega Fish. Westin heeft immers een groot assortiment in deze winkel.


Op dit moment staan de Fluorocarbon vislijn van Momoi, de drijvende Ryujin lijnen en de sterke Jigline MX8 erg in de belangstelling.


Fluorocarbon lijn van Momoi.

Roofvis, zeevisserij, witvissen en karpervisserij zijn heel goed en ruim vertegenwoordigd in de grote winkel van Mega Fish te Merksem. Op de eerste verdieping staan er diverse tentjes en stretchers, al of niet voorzien van een slaapzak op de karper afdeling opgesteld.

Ook natjes en droogjes zijn daar te koop. Ik volg daar een gezellige discussie over: “is vissen vangen of vissen” De meningen zijn behoorlijk verdeeld over dit onderwerp.

Beneden wordt u te woord gestaan door de vele prostaffers en andere vrijwilligers, die weer in groten getale aanwezig zijn om u in voertjes, hengels, netten, dobbertjes, haken, vismethoden en kunstaas te adviseren.

Klasse hoor, om al die open deur dagen telkens weer aanwezig te zijn.

Hieronder een fotoverslag van de laatste open deur dag op zondag.


Westin heeft hier werkelijk een heel groot assortiment. Deze gehele wand is voorzien van het kunstaas van Westin.


Drukte aan de kassa.


Personeel Mega Fish, tot volgend jaar en bedankt voor de hartelijke ontvangst.

ANDEREN LAZEN OOK

image description
Gezien bij ...
Willem Moorman -
image description
Flyfair the world of fly fishing
Willem Moorman -
image description
Ed Stoop, bedankt
Marc Borst -