Gevraagd: Angling Captains

Penn Grevelingen Tournament 2011 vraagt om Angling Captains

door Arthur van Tienen

De organisatie van het Penn Grevelingen Tournament zoekt, vanwege een andere opzet van het waarderen van de visvangst tijdens het Penn Grevelingen Tournament 2001, in totaal 11 Angling Captains.

Wat doet een Angling Captain?
De Angling captain werkt in koppels op een boot en is/zijn verantwoordelijk voor het meten en waarderen van de vis op een secure wijze volgens de waarderingtabel. De Angling captain is tevens verantwoordelijk voor het goede verloop van de wedstrijd aan boord en het ordentelijk doen verlopen van de periodewisselingen van de deelnemers.

Verder houdt hij toezicht, voorkomt onregelmatigheden tijdens de wedstrijd en is verantwoordelijk voor de wedstrijdkaarten na afloop en ziet erop toe dat de waardering op de kaarten volgens de tabel is geschied en dat de handtekening van iedere deelnemer op de wedstrijdkaart(en) staat. Ook zorgt hij ervoor dat de plaatsnummers op de boot hangen op de juiste plaats en dat deze plaatsnummers aan het einde van de wedstrijd verwijderd worden.


Rien van Eekeren, winnaar van de P.G.T 2010.

De Angling captain vist niet mee!

Wat vragen wij?
Mensen met affiniteit met het zeevissen en liefst met ervaring zeeviswedstrijden. Je moet mimimaal 21 jaar oud zijn en aanwezig zijn op de instructieavond op 5 januari 2011 in de ”Dorpstienden” te Ouddorp. Zaterdag 8 januari 2011 van 07.00 tot 18.00 fungeer je dan als Angling Captain.

Wat bieden wij?
Een gezellige dag voor een goed doel! Gratis “kost en inwoning” bestaande uit ‘s morgens koffie en broodjes, een lunchpakket voor op de boot en ‘s avonds een warme maaltijd bestaande uit soep en brood of wat anders en consumptiepenningen, een geldelijke vergoeding van € 25,00.
 
Opgave bij : sponsor@eurovissers.nl; strangedutchie@hotmail.com; atienen@chello.nl 

Na opgave ontvangt u verdere informatie.

Alvast bedankt namens de organisatie voor je opgave!