image description

Garmin lanceert de STRIKERâ„¢ Plus Serie

Nu nog meer mogelijkheden met de populaire fishfinders. 

Garmin introduceert de STRIKER™ Plus Serie, een nieuwe generatie fishfinders met sonartechnologie en nieuwe functionaliteiten die vissers helpen om gemakkelijker hun vis te vinden en te vangen. 

Een helder beeld van de vissen en bodemstructuur.
 
Net als de eerste generatie STRIKER serie fishfinders biedt ook de STRIKER Plus een ingebouwde CHIRP traditionele sonar in combinatie met CHIRP ClearVü™ en SideVü scanning-sonar technologie. In plaats van het verzenden van een enkele frequentie, zendt CHIRP een continue variatie van frequenties die op individuele basis worden geïnterpreteerd.
 
Hierdoor is een optimaal onderscheid te maken tussen scholen vissen en individuele doelen. Voor vissers die zowel objecten als structuur onder als naast de boot willen zien, biedt de ClearVü scanning-sonar een bijna fotografische weergave met een uitstekende resolutie en een duidelijk onderscheid tussen doelen in zowel zoet en zout water. 
 
Zelf HD-kaarten maken
 
Niemand kent de wateren beter dan de vissers zelf en met de STRIKER Plus kunnen gebruikers kaarten creëren van de plekken waar ze geweest zijn.
 
Dankzij de ingebouwde Quickdraw Contours kaartsoftware, is het gemakkelijk om zelf HD-kaarten met dieptecontourlijnen van 30 cm te maken en op te slaan. Je hoeft geen gegevens te verzenden en vervolgens te wachten. De resultaten verschijnen direct op het scherm. Quickdraw Contours laat duidelijk zien waar bruikbare diepte-informatie is gevonden en waar op de kaart nog open plekken zijn, zodat je als gebruiker weet welke gegevens je nog nodig hebt. 
 
Altijd connected
Dankzij de ingebouwde WiFi1 kunnen vissers nu voordeel halen uit de gratis alles-in-één Garmin ActiveCaptain mobile app, die voor een verbinding zorgt tussen een compatibele smartphone of tablet en een STRIKER Plus fishfinder.

Met de ActiveCaptain app kunnen waypoints en routes direct naar de STRIKER Plus fishfinder worden verzonden. Smartphone meldingen worden direct op het scherm weergegeven en software updates vinden automatisch plaats. ActiveCaptain maakt het ook mogelijk om snel en gemakkelijk toegang te krijgen tot de Quickdraw Contours Community. Hier kunnen gebruikers hun verzamelde gegevens delen en downloaden. 
 
Wanneer de STRIKER Plus aanstaat, zullen kaarten en andere gegevens direct beschikbaar zijn.
 
Als gebruiker kun je er daarnaast op vertrouwen dat de software altijd up-to-date is, voordat je erop uit gaat. De Plus serie wordt standaard geleverd met een ingebouwde GPS-ontvanger, zodat vissers niet alleen de vissen en structuur onder de boot zien, maar ook snel en eenvoudig hun favoriete visplekken en andere interessante plaatsen (o.a. boomstronken, aanlegsteigers en havens) kunnen markeren, zodat deze gemakkelijk terug te vinden zijn.
 
Tijdens het trollen (slepend vissen), geeft de hooggevoelige GPS elke seconde een update, zodat vissers exact kunnen inspelen op de trolling snelheid en hun kunstaas optimaal kunnen uitzetten. Gebruikers kunnen hun waypoints delen op de verschillende STRIKER Plus units en op de nieuwe ECHOMAP Plus serie. 
 
Voldoet aan de wensen van de visser
Al beschikbaar met een 5- of 7-inch display, de nieuwe Plus serie voegt een 4.3- en groter 9-inch model toe. Alle producten zijn uitgerust met een helder, in zonlicht afleesbaar kleurendisplay. Dankzij het robuuste ontwerp en de interface met knopbediening kunnen de producten de uitdagende maritieme weersomstandigheden weerstaan. De STRIKER Plus serie voldoet aan de behoeften en wensen van de visser, inclusief bevestigingssteunen voor spiegel en trollingmotor en bevestigingsmateriaal.

De zes nieuwe modellen bieden flexibele bevestigingsmethoden, zodat de fishfinders kunnen worden gekanteld en gedraaid voor een optimaal zicht. De STRIKER Plus serie is compatibel met een met een breed scala aan optionele Garmin scanning transducers om sonar prestaties en installatie-opties te personaliseren. 
 
Verkrijgbaarheid
De STRIKER Plus is sinds begin november 2017 beschikbaar voor een adviesverkoopprijs variërend van € 189 tot € 899. 
Website: www.garmin.com.
 

ANDEREN LAZEN OOK

image description
Rivier in het vizier nr. 334
rudy.van.duijnhoven -
image description
Informatie en producten op Roven.nl
rudy.van.duijnhoven -