image description

Fox Rage Bladed Jigs

De Rage Bladed Jig is perfect voor grote baars, snoekbaars, snoek en vele andere roofvissen, hij kan alleen worden gevist of samen met een trailer waarbij zachtplastic kunstaas op de grote haak wordt gemonteerd.  

Hij heeft een meerdradige siliconen mantel en een scharnierend blad op de jigkop, dit kunstaas geeft duidelijke bewegingen en trillingen die rovers gek zal maken. 

 
 
Wanneer je fanatiek roofvisser bent dan is Fox Rage TV voor jou zeer interessant. Het kanaal biedt inzicht in de visserij op alles, van snoek, baars en snoekbaars tot meerval, roofblei en kopvoorn, met tips van experts en tactieken van teamvissers om je te helpen meer en grotere vissen te vangen. Fox Rage video's laten ook de nieuwste roofvismaterialen en -innovaties zien, waaronder kunstaas, hengels, werpmolens, gevlochten lijnen en accessoires van de drie merken: Fox Rage, Fox Rage Cat en Fox Rage Predator. Fox Rage TV biedt iets voor alle roofvissers, van de beginnende kunstaasvisser die de basics zoals dropshotten, jigvissen, keuze van het juiste kunstaas en vislocatie onder de knie wil krijgen, tot ervaren vissers die hun visserij naar een hoger niveau willen brengen. De video's zijn er om al die vissers te helpen. Met het voortdurend uploaden van nieuwe video's is het de bedoeling van Fox Rage om niet alleen jou te helpen meer en groter te vangen, maar in de breedste zin van het woord meer uit je visserij te halen. 
 

ANDEREN LAZEN OOK

image description
Kristof Houbert wint Open NK Matchvissen
Willem Moorman -
image description
Met krachtig slipsysteem
Willem Moorman -