Finale NK Forelvissen 2013 bij Visdorado ‘de Kool’ in Heelweg

Persbericht NK forelvissen

Finale NK Forelvissen 2013 bij Visdorado ‘de Kool’ in Heelweg  

Op zaterdag 5 oktober 2013 wordt voor de negende keer het Nederlands Kampioenschap Forelvissen gehouden en wel bij Visdorado ‘de Kool’ in Heelweg. Dit evenement wordt georganiseerd door de NVVF (Nederlandse Vereniging van Forellenvisvijvers). Er doen 22 visvijvers uit heel Nederland mee en elke vijver heeft zijn 5 beste vissers afgevaardigd om kans te maken op de titels “Beste Forelvisser 2013” en “Teamkampioen Forelvissen 2013”.   
 
Deze 110 vissers worden gesplitst in twee groepen en elke groep zal acht maal 25 minuten vissen op een andere stek. Hett kampioenschap wordt mogelijk gemaakt door de leden van de Nederlandse Vereniging van Forelvisvijvers en onze zeer gewaardeerde sponsoren DAM, Pure Fishing en Shimano en onze subsponsoren Multismoke, Schobbelèr en Hét Visblad.

Samen hebben ze een enorme prijzentafel samengesteld. Diverse sponsoren zullen dit jaar weer aanwezig zijn met een stand boordevol informatie en de nieuwste snufjes. Ook worden er diverse demonstraties gehouden.
 
Wie worden de nieuwe kampioenen?
 
Wilt u niks missen? 
Kom dan zeker een kijkje nemen. Dit jaarlijkse Forelvisevenement is voor iedere liefhebber zeker de moeite waard. De 110 beste forelvissers van Nederland op één dag samen langs de waterkant. Dat zie je niet elke dag!
Vanaf ’s ochtends 8:00 uur tot aan de prijsuitreiking om ongeveer 17:00 uur bent u van harte welkom om te kijken en wellicht uw favorieten aan te moedigen.

Onze gezellige restaurant Deel zal de gehele dag geopend zijn voor een hapje en een drankje. Zie voor meer info over de deelnemende vijvers, de stekverdeling en de dagindeling ons draaiboek op www.nkforelvissen.nl
 
Hopelijk tot ziens op 5 oktober bij:
 
Visdorado ‘de Kool’: