Fair productnieuws!

 

Nieuwtjes op de Fair for Lure & Fly!

 

Zaterdag 9 en zondag 10 september a.s. is het zover dat de veel  besproken Fair for Lure & Fly 2006 van start gaat. Was het de vorige keer al een succes nu zijn de verwachtingen nog hoger gespannen en er hangt een uiterst positief gevoel over dit hele gebeuren bij zowel de standhouders als veel van de sportvissers die wij gesproken hebben en de Fair willen gaan bezoeken.

 

Het weer ziet er erg goed uit en de gratis entree moet ook de laatste twijfelaar over de streep kunnen trekken. Omdat het gebeuren zich zowel binnen als buiten aan de waterkant afspeelt zijn er voor de bezoekers mogelijkheden die geen enkele andere beurs in deze vorm te bieden heeft. Oud en jong, ervaren en startende sportvissers kunnen hier vinden wat ze zoeken. Op de site van de Fair kunt u tevens alles vinden over deze unieke beurs. Een plattegrond van de deelnemers tot aan de lezingen die gegeven worden en andere activiteiten die plaatsvinden. Klik hier voor deze speciale Fairsite. Verschillende groothandels komen  met hun allerlaatste nieuwtjes naar de Fair waarvan er hieronder een aantal worden getoond.

 

Allereerst komt Evin met een echte primeur. Zij tonen voor het eerst een hagelnieuwe boot de A-Marine F460 van 4,60 meter lang en 180 cm breed die speciaal voor de sportvisser is ontwikkeld.

De eerste 15 boten worden voor de uiterst scherpe beursprijs van 4000 euro verkocht terwijl ze daarna bijna 500 euro duurder zullen worden.De boot heeft een zelflozende kuip met terugslagkleppen in de afvoer, dus erg praktisch maar dat zie je ook aan de indeling.
 

 

Verder is de boot standaard uitgerust met twee hengelkasten voor hengels tot 2m lang, een grote visbun (grootste breedte ca 1m), een klein aasbunnetje achterop, opbergkast, accukast, ankerbak en motorsteun aan de spiegel.
 

Tevens is naast de ankerkast ruimte om een boegmotor te monteren. Ook zijn er reeds leidingen aangebracht om bekabeling en slangen gemakkelijk te kunnen aanleggen. De boot valt in de CE-categorie C (golven tot 2m) en max vermogen 30 Pk (50 Pk tegen meerprijs mogelijk).
 

 

 Shimano: een nieuwe molen in het segment, de Aspire, zit in kwaliteit net onder de Stella, heeft 7 (+1) kogellagers, een koud gesmede alu body en A-RB  lagers.

 

  Svendsen Sport: de nieuwe familie Prologic Savage Gear Jerk Minnows komt eraan, mooie witte shads en twisters in alle maten, zowel voorgelood als ongelood.  Ultimate: Rozemeijer
brengt veel nieuws uit, onder meer een fijn en 
betaalbaar verticaalmolentje genaamd de Precision. Allemaal op de Fair te bewonderen..

 

Pike Masters Lures; Ook zal u daar de nieuwe Top Bandit van Pike Masters Lures aan de tand kunnen voelen. Een prachtig jerkbaitje waar veel van verwacht wordt. Op de Fair live te bewonderen.

 

  Op de valreep meldt Spro de komst van een de nieuwe Aruku shad in een kleine 6 cm uitvoering genaamd Aruku Junior.  De succesvolle Senior, waar al heel wat grote roofbleien en andere rovers aan sneuvelden, blijft ook leverbaar.
 


 U vindt alle informatie over de Fair op: http://www.fairforlureenfly.nl/

 

 

 

 

ANDEREN LAZEN OOK

image description
De Allrounder
Marc Borst -
image description
Tijdelijke verzwaring coronamaatregelen
Willem Moorman -
image description
Zicht op zeebaars 393
Willem Moorman -