Eyecatcher op CARP 2010: Strategy

klik om naar de website te gaan

Eyecatcher op CARP 2010: Strategy

Ook dit jaar is Strategy weer aanwezig met een grote stand op de Karperbeurs in Zwolle en er is weer genoeg te zien op de stand. Naast de complete Strategy range, Gamakatsu haken en lijnen en de gehele Dynamite Baits range zijn er tevens verschillende consultants van zowel Strategy als Dynamite Baits aanwezig om u het nieuwe assortiment te tonen.

Naast Pieter van de Werfhorst, Saron Debets en Klaus Wegman zijn ook Dynamite Baits consultants John Caeyers, Peter Kuppens (Benelux recordhouder), Felix van de Marel en Rick Warren van de partij. 

Enkele highlights zijn:

- Strategy The Fuzz:

Het Fuzz systeem is is gebaseerd op het principe dat karpers rietstengels en wier als natuurlijke aanwezigheid in het water accepteren. Karper kan zich op (dressuu-r)water vaak argwanend gedragen ten opzichte van lood, lijn, tubes en zelfs van haken. Het Fuzz systeem heeft de onderdelen gecamoufleerd waardoor het eruit ziet en voelt als natuurlijke elementen (drijfvuil of wier). Het gewenste effect is dat de karper hier heel natuurlijk op reageert.

Met deze setup kan een volledig gecamoufleerd systeem aangeboden worden dat qua zicht, gevoel en aasopname totaal verschilt van alle huidig, gebruikte systemen in de karpervisserij.

- Dynamite Baits Fluro pop-ups:

Naast het Strategy en Gamakatsu programma is er ook Dynamite Baits uitgebreid aanwezig op de stand met onder andere een reeks aan Fluro Pop-Ups. Deze werden ontworpen door Dynamite Baits om direct karpers aan te trekken door een combinatie van de beste attractie, effectieve flavours én extra toegevoegde attractants voor het vangen van grote vissen.

Tot ziens op Carp 2010 - www.strategycarp.eu