image description

EFTTA bestuur benoemt Olivier Portrat tot CEO van EFTTA

Nadat Jean-Claude Bel met pensioen gegaan was, wachtte iedereen binnen de hengelsportindustrie met spanning op de benoeming van een nieuwe CEO voor de European Fishing Tackle Trade Association (EFTTA).  

Het bestuur hield besprekingen met de laatste overgebleven kandidaten tijdens een vergadering rond half november in Amsterdam.

Olivier Portrat werd, na een zorgvuldige zoektocht, benoemd tot de nieuwe CEO van EFTTA.
 
Olivier is de beste ambassadeur voor de Europese identiteit van de associatie (hij is half Duits, half Frans, spreekt Duits, Frans en Engels en kent ook de Spaanse, Italiaanse en Nederlandse taal), hij heeft in meerdere landen gewoond vanwege de diplomatieke activiteiten van zijn vader. Zijn uitgebreide managementervaring door zijn werkzaamheden voor diverse wereldwijde bedrijven en bewezen leiderschapskwaliteiten zullen de EFTTA zeker van pas komen.
 
Na een opvallende carrière besloot Olivier om het bedrijfsleven te verlaten en zijn leven in te richten rondom zijn grote passie: de sportvisserij.
 
In de laatste 30 jaar heeft Olivier talloze reizen gemaakt, waarbij hij overal in Europa en de wereld viste. Hij is een productieve auteur, een getalenteerde filmregisseur en -producent. Olivier Portrat laat graag op een creatieve manier zien wat hij zo mooi vindt binnen de sportvisserij.
 
Vrijwel iedereen die bij de hengelsportindustrie betrokken is, heeft wel eens gehoord over zijn portfolio aan boeken en coverfoto’s voor hengelsporttijdschriften.
 
Olivier Portrat was namens de EFTTA al aanwezig bij de Relaunching the EP RecFishing Forum cocktail receptie op 26 november 2019, in Straatsburg.