Eerste Nederlandse Barbeelvissersbijeenkomst tijdens de Hengelsport & botenbeurs 2014

Eerste Nederlandse Barbeelvissersbijeenkomst tijdens de Hengelsport & botenbeurs 2014 

Op zondag 30 November aanstaande zal de stand van Total fishing ontmoetingsplek zijn voor iedereen die de barbeelvisserij een warm hart toedraagt. Iedereen die geïnteresseerd is in de barbeelvisserij in binnen- en buitenland is van harte welkom op de stand van Total fishing.
 
Tijdens deze dag zullen er twee lezingen op de stand gehouden worden met betrekking tot de barbeelvisserij.

Om 13.00 uur zal de eerste lezing zal gehouden worden door Leon Haenen. Hij gaat een verhaal vertellen over zijn barbeelvisserij in de Belgische Ardennen. Zowel de zinktechnieken als de dobbervisserij komt hierbij aan de orde.

Om 14.30 uur zal de tweede lezing houden worden door Ade Kiddell. Hij gaat jullie meenemen op de zoektocht naar grote barbelen in Engeland.

Na afloop, maar natuurlijk ook voorafgaand aan de lezingen zijn alle barbeelvissers van het land uitgenodigd om een praatje te komen maken op de stand. Natuurlijk onder het genot van een heerlijk kopje koffie.

Op vrijdag 28 November is Leon Haenen ook op de stand van Total fishing aanwezig. Liefhebbers die er op de zondag niet bij kunnen zijn, kunnen de presentatie van Leon ook bijwonen op vrijdag om 14.00 uur. Natuurlijk ook op de stand van Total Fishing.

Ik hoop dat we jullie massaal mogen begroeten op de stand van Total fishing.

Met vriendelijke groet,

Leon Haenen.

ANDEREN LAZEN OOK

image description
Speed of Slowmotion: deel 2
Willem Moorman -