Een kwart miljoen sportviservaringen

Persbericht SVR

Een kwart miljoen sportviservaringen

Ondanks het wisselvallige (vis-)weer worden in het vangstenlogboek SVR momenteel duizenden vangsten per week geregistreerd. Vorige week zijn we zelfs een hele leuke grens gepasseerd: 250.000 oftewel een kwart miljoen vangsten. Dat betekent een kwart miljoen leuke, spannende en interessante sportviservaringen!

En dat zijn zeker niet alleen karpers, brasems en snoeken, maar ook barbelen, meervallen, steuren, grondels, blauwneuzen, zeebaarzen, haaien… teveel om op te noemen.
 

Voor elk wat wils: veel verschillende vissoorten op SVR!

Interessante informatie voor elke sportvisser
Hoe werden deze vissen gevangen? Met welk aas, op wat voor watertype, op welke diepte? Dit soort super interessante en leuke informatie (bijna alles behalve stekinfo) kun je allemaal terug vinden als je gratis lid wordt van SVR.

Wil je nóg meer weten over een vangst, dan neem je gemakkelijk contact op met de visser. En natuurlijk kun je ook de meer dan 30.000 foto’s bij deze vangsten bekijken, becijferen en complimenteren, zoals onderstaande prachtspiegel van Raymond…


Deze prachtspiegel leverde Raymond hoge cijfers en veel leuke reacties op!

Kijken is leuk, maar meedoen is leuker: met het vangstenlogboek SVR bewaar je je vangsten en visfoto’s voor altijd bij elkaar, in je eigen logboek. Je vergeet nooit meer een detail, kunt leren van je eigen statistieken en je kunt je foto’s altijd en overal bekijken (en laten zien!).

1. Wil jij ook je sportvisplezier vergroten en uitwisselen met anderen?
2. En op een leuke en informatieve manier in contact komen met andere sportvissers?
3. Word vandaag nog gratis lid van SVR!