image description

Duizenden vissers dromen er al jaren van, vissen in Noorwegen of IJsland.

Wist je dat Cordes Travel gespecialiseerd is in "eerste keer Noorwegen/IJsland gangers" ? Cordes Travel bestaat in mei 19 jaar en we hebben al duizenden sportvissers geholpen met hun "eerste keer" hun eerst visreis naar Noorwegen, IJsland, Zweden, Ierland, Madagaskar, Panama, Costa Rica en Canada. We zijn uniek in onze service, dat is al jaren bekend, wil je gewoon een goed verzorgde visreis, dan boek je via Cordes Travel.


Een dikke kabeljauw uit noord Noorwegen

We hebben zelf 8 jaar in Noorwegen gewoond en daar het bedrijf opgestart. Beide zijn werkzaam geweest als visgids en kennen de noorse visgronden als geen ander. Daarom weten we precies wat een sportvissers zoekt en waar we hem het beste een eerlijk advies kunnen geven. Eerlijk, professioneel en betrouwbaar, daar staan we voor met service hoog in ons vaandel.

- Zo geven wij oa een jaarlijks Cordes Traveldag, bekijk >>dit<< filmpje maar eens.

- Men krijgt een boekwerk vol met informatie hoe te vissen in Noorwegen of IJsland >>klik hier<<

- Verder geven we gratis "privé-les" op ons kantoor in Colijnsplaat (Zeeland) >>klik hier<<


les op kantoor, heel veel te leren.

- En elke groep krijgt zijn eigen A3 gelamineerde kleuren zeekaart, geen oud vies gebruikt vod wat al op de boot ligt, nee nieuwe eigen zeekaart waar de stekken goed te zien zijn. Ga je vliegen, dan krijg je van ons ook nog eens extra sterke kofferlabels voor aan de koffer.

- Heb je niet de juiste materialen, geen zorgen wij verhuren Penn hengels en Penn molens en uiteraard gevuld met spiderwire gevlochten lijn. Ga je vliegen, dan verhuren we ook nog een hengelkoker >>zie hier<<.

- En tot slot ons advies, boek één vd accommodaties waar je 1 dag gratis de visgids aan boord krijgt, we hebben een aantal accommodaties waar er een hele week een visgids aanwezig is. 1 dag vaart ie gratis met je mee en de andere dagen kun je hem geheel kosteloos volgen, hij neemt je graag mee naar de beste stekken. >>Gratis visgids<<


Een prachtige heilbot van 127cm

- Wil je luxe ? Dan kun je ook de visgids voor een hele week boeken, tegen betaling. Dan vaart hij de hele week de boot en brengt ie jullie naar de beste stekken en helpt met tips en technieken. Let wel, een visgids voor een week moet je wel minimaal 1 jaar voor vertrek boeken, eerder is beter.  >>lees hier<<

Kortom een flink pakket aan service wat wij onze gasten bieden en daar zijn we echt uniek en exclusief in. Bij ons begint ons werk pas na de boeking.


Een dikke koolvis, prachtig op licht materiaal

Wil je in 2023 of 2024 op visreis, ja 2024 want we zijn 2024 al volop aan het boeken en de aanvragen voor 2025 staan er ook al. Bij de top-accommodaties in de maanden mei, juni en juli, moet je er meer dan een jaar voor vertrek bij zijn en dat is niet voor niets. Wil je alvast een idee op doen ? Volg dan onze vangstberichten en reisverslagen op onze website. Vangstberichten kun je >>hier<< vinden.


Ook dikke schollen kun je in Noorwegen vangen

Op onze website kun je bij elk huisje de reis, de route, foto's vd vangsten, huisje en boten zien en bij elk huisje staan ook alle prijzen vermeld, zo kun je snel zien wat het ongeveer gaat kosten. Wat kost nu zo'n visreis, klik dan op >>deze<< link en lees waar je aan moet denken.

Heb je vragen of wil je een vrijblijvende prijsopgaaf, mail of bel ons gerust, binnen 12u antwoord !

Groetjes,

Linda en Raffie Cordes

Cordes Travel