DiCaPac

DiCaPacNet als de vorige generatie camera’s zijn ook digitale camera’s zeer gevoelig voor water. Slechts enkele regendruppels op de verkeerde plaats kunnen soms al problemen veroorzaken. De camera moet daarom tegen indringen van vocht en vuil worden beschermd. En als je daarvoor dan toch een product ontwikkelt – zo de gedachtegang bij DiCaPac – waarom maak je het dan niet meteen mogelijk om met deze bescherming ook onder water te kunnen fotograferen?

 En zie daar; de DiCaPac was geboren! Een ‘onderwaterhuis’ uit vinyl speciaal voor digitale camera’s. En wel voor elke bestaande digitale camera! De DicPac is namelijk verkrijgbaar in vijf modellen. Ook uw digitale camera past dus in een DiCaPac.

Fotografeer voortaan uw vissen niet alleen boven, maar ook onder water en maakt u zich tegelijkertijd nooit meer zorgen over water- en of andere schade bij uw digitale camera! Perfect voor de sportvisser die zich niet wil laten tegenhouden door weer en wind. Verkoopprijs 49 Euro. Meer informatie op de www.lezersvoordeelclub.nl  (rubriek cadeau artikelen).

 

 

 

 

ANDEREN LAZEN OOK

image description
De Allrounder
Marc Borst -
image description
Tijdelijke verzwaring coronamaatregelen
Willem Moorman -
image description
Zicht op zeebaars 393
Willem Moorman -