Dé Visdealbox: Een maandelijkse mystery box voor hengelsporters!

Persbericht Visdeal

Dé Visdealboxvan deze maand staat weer online!: Een maandelijkse mystery box voor hengelsporters!

De Visdealbox wordt aangeboden voor €15 en verschijnt elke maand. In samenwerking met de bekende groothandels en bedrijven wordt de box gevuld met bijzondere items.

  • Ga nu goed voorbereid het nieuwe roofvisseizoen in!
  • Goed gevulde box voor de roofvisser die zich graag maandelijks wil laten verrassen!
  • Op basis van feedback van de vorige box hebben we nu voor producten gekozen die meer samenhang hebben.
  • Alle producten in deze box zullen extra uitgebreid worden beschreven door ons team, zodat je precies weet hoe, waar en waarom je ermee moet vissen.

Bij deze box word o.a. rekening gehouden met de tijd van het jaar zodat u vanaf nu elke maand alleen nog maar met het aller beste op roofvis gebied vist!Daarnaast krijgt u een uitleg van de professionals in de box over elk product, zodat u precies weet welke techniek u het beste kunt toepassen.

Enkele reacties op de vorige box:

“Helemaal top! Ik heb de plugjes van sebile al eens voorbij zien komen op internet, blij dat ik er nu een in mijn bezit heb, de toby lepels zijn natuurlijk killers voor het zeebaarzen, al met al een erg interessant pakketje voor €15! Hebben jullie elke maand zo’n aanbieding?” Groetjes thomas

“Heb juist mijn visdealbox van maart ontvangen. Ben dan ook zeer tevreden over de inhoud vd box. Heb dus zeker interesse in dergelijke acties.” Jean-François

“Yes, de box is binnen! Supermooie set kunstaas die ik zeker goed kan gebruiken, vooral de Berkley shadjes zijn prachtig. Graag verneem ik wanneer de volgende roofvisbox online komt. Gr, Frank”


Bekijk video:



U kunt hier de meer informatie over de Visdealbox vinden en direct bestellen: http://visdeal.nl/deals/visdealbox