image description

De tweede editie van Countrylife in De Schorre in Boom!

Countrylife is een inspirerend outdoor evenement van topniveau, gericht op liefhebbers van het buitenleven, levensgenieters en actieve meerwaardezoekers. Countrylife Outdoor Event wordt in 2023 voor de tweede keer in ons land georganiseerd.

Alle clusters worden begeleid en gestuurd door toppers binnen hun segment en staan zo garant voor heel wat beleving. Verder in deze tekst stellen we ze je graag voor. De clusters zijn: Paardensport, Jacht, Hengelsport, Landelijk wonen, 4x4 en andere actieve buitensporten. De locatie. We kiezen opnieuw voor Provinciaal Recreatiedomein De Schorre in Boom.

Deze heel centrale locatie in België heeft alle troeven om van dit event een topper te maken:

  • Vlotte bereikbaarheid vanuit het hele land
  • Prachtige visrijke vijvers op een unieke locatie
  • Een stevig domein met alle faciliteiten en overal verharde wegen wat ideaal is voor vlotte op- en afbouw en comfortabel is voor de bezoeker.
  • Groot domein om alle clusters voldoende groeipotentieel te geven.

De Schorre voorstellen, is voor velen overbodig: het grote domein vormt al jaren het decor voor Tomorrowland. Provinciaal Recreatiedomein De Schorre ligt in het hartje van de Rupelstreek. Het is een recreatieve en groene oase in de stedelijke drukte van Antwerpen, Mechelen en Brussel. Het recreatiedomein van 75 ha met mooie vijvers en prachtige natuur biedt voldoende plaats om er een sterk event van te maken. We zorgen er voor dat we alles mooi gegroepeerd houden. Dicht bij: Mechelen (12 km), Antwerpen (20 km), Brussel (30 km), Sint-Niklaas (24 km), uiterst centraal in het land dus.

Adres en openingsuren: De Schorre, Schommelei 1, 2850 Boom Op zondag 30 april en maandag 1 mei (vrije dag) ‘23 telkens van 10u. tot 18u. Opbouwen en afbreken Opbouw: vrijdag 28 en zaterdag 29 april telkens van 8.30u. tot 18u. en zondag 30 april van 8u. tot 9.30u.Onze mediapartner Plattelands TV ondersteunt Countrylife op een ongeziene wijze en maakt er samen met u een onvergetelijk evenement van.

ANDEREN LAZEN OOK