De nieuwe Ultimate

De nieuwe Ultimate

Ultimate BV verhuist op 1 maart naar een nieuw pand aan de Paxtonstraat 11 in Zwolle op industrieterrein Marslanden G. De nieuwe onderneming verwacht vanaf 1 april volledig operationeel te zijn.

Ultimate BV is een totaal nieuwe onderneming; ze hebben de merkrechten gekocht, de mallen, alle websites, klantenbestanden, systeem (ict), etc. Dat is de enige overeenkomst met het voormalige Ultimate International in Boxmeer.

Rozemeijer wordt het speerpunt binnen de nieuwe onderneming. Ultimate BV zal ook een nieuw pro-staff team introduceren voor onder andere Rozemeijer. Nadere informatie hierover volgt nog.


Het nieuwe pand in Zwolle aan de Paxtonstraat in Zwolle.

Per 15 januari 2010 is Ultimate BV ook de samenwerking met PB Products BV aangegaan. PB Products heeft veel tijd en energie gestoken in de ontwikkeling van nieuwe producten die toonaangevend zijn in de endgame markt.

De beide modellen Baitcruiser-voerboten blijven in het assortiment. Ook technisch gezien blijft de boot in doorontwikkeling. Het zal de boot zijn met een uistekende prijs/kwaliteit verhouding. Kortom: een nieuw, compact Ultimate.

Het salesteam bestaat uit Thijs van der Sanden (Zuid- en Zuidwest-Nederland), Richard Kuipers (Noordoost-Nederland) en Carlos Muylle (België).

Ultimate BV wordt geleid door Martijn Tijssen, Algemeen Directeur en Marcel Ulje, Product & Marketing Directeur.

Ultimate B.V. • Paxtonstraat 11 (per 1 maart a.s.!)
8013 RP Zwolle • Email:
info@ultimatehengelsport.nl