De Edelkarper gaat voor Goud!

Wedstrijdinfo van De Edelkarper

De Edelkarper gaat voor Goud!

HSV De Edelkarper uit Bergen op Zoom viert op maandag 9 april a.s. (2e Paasdag) het Gouden lustrum van haar bekende Internationale strandwedstrijd op de stranden van het Zeeuwse Walcheren. Dit evenement met honderden deelnemers uit binnen- en buitenland wordt dan namelijk voor de 50ste keer (!) georganiseerd.

Er wordt van 9.30 uur tot 13.30 uur in vijf vakken gevist op dezelfde parkoersen als waar komend najaar het WK-strandvissen zal plaatsvinden, dat wil zeggen aan de stranden tussen Dishoek en Westkapelle. Vissen vanaf de waterlijn en waden is niet toegestaan. De vis wordt gemeten door controleurs en alle aas is vrij, met uitzondering van zachte krab.

Voor elke vakwinnaar ligt er € 450,- contant klaar en daarnaast zijn er geldprijzen voor de beste dame en de beste 10 korpsen én is er een grote prijzentafel in de verhouding 1:5. Het inschrijfgeld bedraagt € 20,- per persoon; junioren t/m 15 jaar: € 10,-. Korpsen bestaan uit vijf personen en de namen dienen van te voren te worden opgegeven. Korpsdeelname: € 25,- per korps extra.

Inschrijven tot één uur voor de wedstrijd in verenigingsgebouw ‘De Couburg’ te Koudekerke, waar ongeveer twee uur na de wedstrijd ook de prijsuitreiking zal plaatsvinden.

Inlichtingen en voorinschrijvingen tot 6 april a.s. 19.00 uur: tel. (0164) 266619 / 265405 / 240399 of 
06 - 51424260 en per e-mail:
secretaris@edelkarper.nl of willemse.h@planet.nl
 
Deze jubileumeditie wordt o.a. ondersteund door: SPRO-Gamakatsu, Pure Fishing, Shimano, Grauvell, Svendsen-Dam, Mart Brouwers hengelsport Bergen op Zoom, Hengelsport Hamelink-Biervliet, All safety supply, Michel van der Avert Bedrijfskleding en Zeehengelsport magazine.