LIVEBLOG 24/7 Noorwegen Eat Sleep Fish Repeat

 

Eat Sleep Fish Repeat 


Na een welverdiende nachtrust zijn we vanmorgen tijdens opkomend tij het water weer op gegaan. Doel vandaag; nieuwe visgronden verkennen. Even voorbij ‘de Moerdijkbrug’ ligt een mooi eiland waarvan de omliggende bodemstructuur het best te vergelijken valt met een ingedeukte eierdoos, afgaand op de waterkaart moet het hier stinken naar vis! 
 
Aangekomen boven deze nieuwe visgronden houden we de dieptemeter nauwlettend in de gaten. Hier en daar zien we wat plukjes vis, dus gooien we de boot dwars, driftzakken overboord en vissen maar! We laten de shads achter de boot zakken tot aan de bodem en proberen ze dan min of meer in de buurt bij de bodem te houden. De driftsnelheid doet de rest. Binnen vijf minuten wordt Stef zijn shad verzwolgen. Na een prachtige dril komt er een wel heel erg gulzige kabeljauw boven water. 
 
Wederom een PR! Roelant zijn allereerste koolvis. Wat een durfal!                                  Deze gaat later deze week nog een goede kans krijgen; de Mc Beast van Svartzonker.
 
De rest van het verslag lees je hier.
 
Mede mogelijk gemaakt door:

ANDEREN LAZEN OOK