Eyeopener voor karpervissers: Carp Fishing Underwater part 7

Kijk- en leesplezier verzorgd door Hengelsporthuis.com

Eyeopener voor karpervissers: Carp Fishing Underwater part 7

Herinnert u zich de allereerste Underwater Carp Fishing van Korda Tackle nog? Deze veroorzaakte in de karperscene een flinke schok, want voor het eerst was er aan de hand van live-opnames te zien dat de belaagde karpers, op zijn zachtst gezegd, het aas nóg voorzichtiger benaderden dan iedereen ooit dacht!

Deze in het Engelse Wellington Country Park geschoten film is inmiddels alweer acht jaar oud en daarom leek het Danny Fairbrass een goed plan om met de aller modernste filmtechniek nogmaals ‘underwater’ te gaan. Dit heeft geresulteerd in Underwater7 – Unlocking the Day-Ticket Code.

De opnames in én rondom de Linear Fisheries Sint Johns Lake zijn uiterst smaakvol samengevat, bevatten veel spectaculair materiaal en constateringen die elke fanatieke karpervisser doet verbazen… Ali Hamidi geldt als één van de meest ervaren karpervissers van Engeland en zelfs hij zegt dat dit zijn vissersvisie voor eens en voor altijd heeft veranderd.

In het meer zwemmen niet alleen grote vissen, maar zijn de vissen er vooral ook sterk geconditioneerd. Het zijn ware meesters geworden in het ontwijken van haakaas. Het is een opeenvolging van leerzame fragmenten, met daarin veel uiterst voorzichtige karper, maar ook duidelijke antwoorden op de vraag hoe je die karper alsnog kunt vangen.

Hamidi: “Ik heb tijdens deze opnames zoveel geleerd dat ik waarschijnlijk voor tien  jaar ervaring er bij heb gekregen!” Het leuke aan deze video is dat je verschillende meningen hoort van zowel Ali Hamidi, Danny Fairbrass, Tom Dove en Damian Clark. Fairbrass zelf weet met een door hem aangepaste, live-geknoopte rig de uiterst moeilijk vangbare ‘Big Plated’ te vangen.

Deze eyeopener op dubbel DVD is Nederlands ondertiteld en bevat maar liefst 200 minuten aan fantastisch materiaal. Voor een trailer of een bestelling: klik hier.

Voor meer pakkende hengelsporttitels: www.hengelsporthuis.com

ANDEREN LAZEN OOK