Briefing Nederlands Kampioenschap Roofvissen (NKR)

Briefing Nederlands Kampioenschap Roofvissen (NKR)

Het eerste wedstrijdweekend kon helaas geen doorgang vinden door diverse omstandigheden. De geplande wedstrijden in oktober en november 2009 gaan zeker door, dan kan de strijd om het NKR losbarsten.

Het bestuur heeft besloten om ongeveer eind augustus 2009 iedereen uit te nodigen voor een briefing op een centraal gelegen plek in Nederland. Dus kom dan naar deze briefing. Tijdens deze briefing willen wij als bestuur graag kennis maken met onze deelnemers en eventueel aankomend deelnemers. Wij vertellen jullie graag alles over het NKR. Tevens is er tijd en ruimte voor een gezonde discussie en het stellen van vragen.

Na de briefing is er gelegenheid om gezellig na te praten, een drankje te nuttigen en het te hebben over onze fantastische hobby. Verdere informatie over tijd, datum en locatie van de briefing verschijnt op de website van het NKR en wordt gepubliceerd op Total Fishing. Om een beetje te kunnen inschatten hoeveel personen er mogelijk komen, laat het ons even weten door een e-mail te sturen naar: luukgottenkieny@nkroofvissen.nl
De mogelijkheid bestaat om u tijdens de briefing in te schrijven als deelnemer voor beide of een van de wedstrijddata, zowel oktober als november 2009.

Namens het bestuur van het Nederlands Kampioenschap Roofvissen;

Erik Stobbe
Bertino ter Maten
Frank Brandwacht
Luuk Gottenkieny

www.nkroofvissen.nl