image description

Berendsen vislokvoeders voor drie jaar co-sponsor King’s Classic

Met een brede glimlach van Natasja en Louis Berendsen word ik ontvangen in Maurik, waar de firma Berendsen vislokvoeders gevestigd is. Maar niet voor lang meer. De verhuizing van machines en voorraad is in volle gang naar het nieuwe onderkomen in Beneden-Leeuwen. Het huidige pand, plus woonhuis en boomgaard staat te koop. Eind mei zal het nieuwe onderkomen, opslag en productie klaar zijn en volop in bedrijf!

Natasja en Louis kijken uit naar het nieuwe onderkomen in Beneden-Leeuwen en de King’s Classic.

Onder het genot van een bakje koffie vertelt Louis dat hij erg blij is om sponsor te zijn van het evenement King’s Classic. Hij vertelt ook dat hij voor drie jaar co-sponsor wil zijn! Voor hem en het bedrijf een mooie kans om zijn voer ook buiten Nederland te promoten. Veel topvissers in Nederland, Duitsland en België vissen al met het voer van Berlok of hun ingrediënten.

Louis bij twee succesvolle voeren, het Berlok Kanjer voer en het Berlok Feeder!

Louis kreeg het voer maken met de paplepel ingegoten, zijn vader leerde hem alle kneepjes van het vak. Als achtjarig ventje stond hij al met voerschep in zijn handen. Meewerken vanuit de garage. Hij deed het met plezier. Zijn vader stampte een aantal grondregels in zijn hoofd, met name over de kwaliteit van de ingrediënten en het zelf malen en mengen van het voer. 

Louis Berendsen toont hier pellets van zijn eigen voer gemaakt, onder de juiste druk geperst zodat ze in navolging van het losse voer in werking treden.

Unieke pellets

Uniek is dat van alle voeren ook pellets verkrijgbaar zijn. Pellets die door Berendsen zelf worden geperst, niet een keer maar wel drie tot vier keer. Voordeel van de geperste pellets is dat je ze samen met het voer in de voerkorf stopt, waardoor er langere tijd voer actief blijft op de stek! Louis is een gepassioneerd duiker en dat kwam goed van pas bij de ontwikkeling van de pellets. Met de zuurstoffles op zijn rug bekeek hij onder water op stromend water de afbrokkeling van de pellets!

Wedstrijdleider Pierre Bronsgeest is trots en blij met de driejarige sponsoring van Berlok vislokvoeders voor het King’s Classic evenement dat van 31 augustus tot en met 3 september wordt gehouden in Ierland.

De inkoop van ingrediënten vormt de basis van alles. Louis doet zaken met bedrijven uit de hele wereld, om de beste grondstoffen te kopen. Vaak betaalt hij een iets hogere prijs, maar heeft dan wel de juist kwaliteit. 

Die kwaliteit, samen met de familierecepten, vormen de basis van de Berlokvoeders. 

Volgend jaar, 2021, bestaat Berendsen vislokvoeders 50 jaar. Een mooi moment om dit te vieren in het nieuwe onderkomen in Beneden Leeuwen. Meer informatie over Berlok vislokvoeders, www.berlok.com.

Berlok is co-sponsor van de King’s Classic, georganiseerd door BBI-Travel. Met hoofdsponsor Shimano Aero, co-sponsor Guru, Leitrim, Ierland Toerisme.

Meer informatie over boekingen voor de King’s Classic, www.bbi-travel.nl/kings-classic

ANDEREN LAZEN OOK

image description
Witvisperikelen: Toeval
Willem Moorman -
image description
Zicht op zeebaars: Nog een laatste poging…..
Willem Moorman -
image description
Wesdijk houdt haar vissers weer heerlijk warm!!
Willem Moorman -