Beleef Beet-Rovers Oktober

De visserij op commercials wordt almaar populairder en dat is niet verwonderlijk. Wie snel en veel beet wil krijgen, leuke drils wil beleven en ook nog eens mooie vangsten voor de camera wil toveren is hier absoluut aan het juiste adres! Daarom in het oktobernummer van Beet-Rovers een overzicht! Daarnaast natuurlijk weer de nodige strijd, avontuurlijke verhalen en speciale visserijen.

Barbeel staat al erg lang hoog op het verlanglijstje van Stef, maar zijn zelf ondernomen sessies leverden niks op. Niet verwonderlijk ook, als complete barbeelleek zijnde! Toen Tim Janssen van Korum Stef uitnodigde voor een barbeelsessie was hij dan ook erg gelukkig; nu kan die barbeel hem gevoelsmatig niet meer ontglippen. En dat klopt, alleen had hij van tevoren nooit kunnen voorspellen hoe fantastisch die sessie precies zou gaan worden. Lees er alles over in Beet-Rovers oktober!


Een waanzinnige barbeelsessie!

Jan-Willem Nijkamp van Preston, een gelauwerd witvisser wiens hart pas echt gaat kloppen als het water een beetje stroomt. En beetlezer Roy Vaanholt, die heel graag het een en ander wil leren over de visserij op het stromende nat, meer ingrediënten zijn er echt niet nodig om tot een erg interessant artikel te komen! Dat de kolbleien, voorns en zelfs barbeel het spelletje dan meespelen is natuurlijk wel zo fijn! Leer alles in het nieuwste Beet-Rovers magazine!


Een super interessante clinic waar met de nodige tips wordt gestrooid.

Onlangs vroegen we op onze facebookpagina wie er tegen ‘het kale gevaar’, Leo Stoutjesdijk van Greys  en Chub durft te battlen.


Aan het materiaal zal het niet liggen deze battle; niets dan spiksplinter, gloedjenieuwe spullen.

De 12-jarige Tim Frederiks verzamelde al zijn moed en meldde zich aan. De kemphanen strijken neer aan een prachtige plas, vol brasems, zeelten en karpers.
Geheime tactieken, voertjes en montages!
´Het kale gevaar´ is niet alleen gevaarlijk op zout water!

De twee beginnen met totaal verschillende technieken, waardoor ook de uitkomsten totaal verschillend zijn. Lees alles over deze prachtige battle in het magazine!
‘Het kale gevaar’ laat zien dat hij niet alleen op het zoute een geduchte tegenstander is!

ANDEREN LAZEN OOK

image description
Beet-Rovers Januari 2019
rudy.van.duijnhoven -
image description
Catfish Camp Caspe (1) Pelletvisserij
Marc Borst -
image description
Vooruitblik beet-rovers februari
Marc Borst -