image description

Beleef Beet-Rovers Juli

Beet-Rovers Juli 

Vanaf vandaag ligt Beet-Rovers Juli weer in de schappen van de winkels en als trouw abonnee heb je hem natuurlijk al lang ontvangen! In het julinummer onder andere aandacht voor: Missie 70+ barbeel, rivierwindes met de korst, zeeltenwaanzin, het kweken van paling, enorm veel soorten in Hellevoetsluis, een zeebaarsmissie en nog heel veel meer!  Lees het in Beet-Rovers juli, nu in de winkels!


Beetlezer Roel ving dankzij Frans Vogels zijn allereerste barbeel. Wil jij ook kans maken op zo’n waanzinnige dag? Like dan de Facebookpagina van Beet-Rovers!


Met krulspelden op barbeel. Het klinkt misschien wat vreemd, maar dat het werkt bewijzen Frans en Roel!

Een aantal keer op rij kwam Beetlezer Roel Kaandorp beteuterd thuis na een barbeeltrip. De vele kilometers ten spijt, gaven de barbelen niet thuis. Tijd om daar verandering in te brengen! Samen met crack op het gebied van barbeel Frans Vogels tackelt Roel de machtige Waal. Check snel het filmpje om te kijken of ze die 70+er gevangen hebben!


Bekijk snel hoe Frans en Roel deze visserij aanpakken!|


Jan zijn topelastiek werd goed getest vandaag!

Afkomend op geruchten over kilo+ voorns strijkt Nederlands grootste witvisicoon Jan van Schendel met heel zijn hebben en houden neer in Hellevoetsluis, aan de monding van het haringvliet. Zijn hele aanpak is gebaseerd op voorn, maar die vangt hij nauwelijks. Is dat erg? Nee hoor, helemaal niet! De overige vissoorten compenseren prima namelijk!


Het is genieten geblazen in Hellevoetsluis!


Mick zijn Nederlandse meervaldroom werd waarheid, lees er alles over in Rovers juli!


Roverslezer Roel denkt makkelijk mee te kunnen komen met Siu de Moor van Weebass en Cinnetic, maar of dat ook echt zo is…?

Vang vijf zeebaarzen, een stevige missie die Siu de Moor van Cinettic/Weebass wel aandurfde. Samen met Roverslezer Roel Theunisse kiezen ze het ruime sop in het havengebied van IJmuiden. Siu kent dit gebied als zijn broekzak, hier moet het toch wel lukken om vijf baarzen te vangen? Alles over de gebruikte technieken en materialen natuurlijk in het julinummer!


Vijf baarzen, een moeilijke missie! Of valt het eigenlijk wel mee? Check het snel!

ANDEREN LAZEN OOK

image description
Beet-Rovers Januari 2019
rudy.van.duijnhoven -
image description
Catfish Camp Caspe (1) Pelletvisserij
Marc Borst -
image description
Vooruitblik beet-rovers februari
Marc Borst -