B.Richi Tackle Nederland…

B.Richi Tackle Nederland.

De meeste vissers en winkeliers hebben al kennis kunnen maken met het Duitse bedrijf B.Richi Tackle, dat al eerder een ongelooflijk brede scala aan nieuwe producten presenteerde op de grote stand van CARP 2010. Vanaf deze eerste intreding in Nederland hebben ze niet stil gezeten en wordt de stap gezet om verder uit te breiden op de Nederlandse en Belgische markt.

Voor de Vakhandel:
Voor de vakhandel is er nu ook een Nederlands “Vakhandel Portaal” waar u zich als winkelier kunt aanmelden en een complete overzicht kunt vinden aan een groot aantal nieuwe producten.

Voor de Consument:
Voor de consument zijn er verschillende video’s te bekijken op het portaal, waarbij uitvoerig het product wordt uitgelegd, getest en besproken.

Verdeelpunten:
Met nu al ruim 200 verschillende winkels als verdeelpunten in een groot aantal landen, gaat B.Richi Tackle verder uitbreiden in Nederland en België.

 

Bent u een gespecialiseerde vakhandelaar, meldt u zich dan aan op onze “Vakhandel portaal” of neem contact op met B.Richi Nederland en vraag naar de mogelijkheden en voorwaarden.

U bent alvast van harte welkom als één van onze eerste nieuwe klanten in Nederland en België.

http://www.brichi.nl/