Avicentra Monster wordt Hengelsport Westland

Avicentra Monster wordt Hengelsport Westland 

Door Joop Folkers 

Avicentra is in het Westland ruim 35 jaar een hengelsportbegrip geweest! Gedurende deze periode voorzag deze gezellige winkel honderden bootvissers van zowel Ter Heijde als ‘s-Gravenzande van zeeaas en hengelmateriaal. Nu zoveel jaren later is deze gezellige hengelsporttoko aan het Kerkpad 3-5 in Monster aan een nieuwe uitdaging toe!

De nieuwe, 40 jaar jonge eigenaar Leon Oort ziet het dan ook helemaal zitten en wil zo snel mogelijk aan de slag om zíjn nieuwe hengelsportzaak een verse update te geven: Hengelsport Westland. Leon heeft al vele jaren ervaring als verkoper in deze zaak dus kent hij de bekende klappen van de zweep! Je hoeft hem dan ook niet uit te leggen wat zijn klanten van hem vragen.

De Westlandse kust en het Europoortgebied bieden een scala aan zeebaarsmogelijkheden. Een gegeven waar Leon de komende maanden uitgebreid op in zal spelen. Zo zal binnenkort het grote assortiment van Black Minnow van Fiiiish volop aanwezig zijn.

Ook bekende merken als Penn, Shimano en Daiwa zijn in het assortiment opgenomen. Bij aanschaf van een molen worden deze tegen een 'speciale prijs' volgespoeld met welke nylon of dyneema lijn dan ook! Gedurende de maand april wil Leon het overgrote deel van zijn 'oude' assortiment verkopen en wordt er met kortingen tot soms wel 50% gesmeten!


 
Naast het zeevisgebeuren is Hengelsport Westland ook gespecialiseerd in het witvissen en hebben ze een uitgebreid assortiment pluggen en shads voor alle roofvissen die er rondzwemmen. Daarnaast kunnen vissers die een visvakantie plannen in het buitenland rekenen op een superservice. Het aas voor zo’n trip wordt op een speciale manier verpakt en kan dan ook zo mee naar de reisbestemming!   

Voor de wedstrijdvissers zijn er werkelijk alle soorten zeeaas voorradig. Speciaal aas als bijvoorbeeld witjes moet altijd even worden besteld. (tel: 0174-213227)

De openingstijden van Hengelsport Westland zijn van maandag tot en met vrijdag van 8:30 tot 18:00 uur. Zaterdags van 08:00 tot 16:00 uur. Vrijdagavond is er de gezellige koopavond van 19:00 tot 21:00 uur. Uiteraard staat de gratis koffie altijd voor je klaar! Kortom zeker de moeite waard om eens een bezoek te brengen aan deze 'verjongde' hengelsportzaak!

Hengelsport Westland is gevestigd aan het Kerkpad 3-5 in Monster. Voor meer info kun je altijd bellen naar 0174-213227.

ANDEREN LAZEN OOK

image description
De Allrounder
Marc Borst -
image description
De Allrounder 94: ( Deel 2 )
Willem Moorman -