Amerikaanse WileyX & Dutch Tackle Company slaan handen in één..!

Amerikaanse WileyX & Dutch Tackle Company slaan handen in één..!

De Amerikaanse zonnebrillen fabrikant/merk Wiley X zal voor de echte zonnebrillen kenners geen onbekende zijn. Wiley X is namelijk het enige gecertificeerde zonnebrillen fabrikant op alle facetten van een zonnebril en meer!!

Denk daarbij niet alleen aan lichtdoorlating, 100% realistisch beeld zonder enige afwijking is vorm of grootte, 360 graden polarisatie door de gehele lens enz. enz.

Wat dacht u van een gepolariseerde Wiley X zonnebril op sterkte!

Nog een uniek en zeer gewilde optie…..lenzen op sterkte. Veel sportvissers gebruiken een zonnebril die over hun gewone bril gedragen wordt. Niet echt comfortabel en zeker niet de meest effectieve manier voor goed zicht. Wiley X kan u een zonnebril op sterkte leveren! Dit is voor veel sportvissers de uitkomst op goed zicht en comfortabel vissen.



Hoe werkt het? Pas een model die u prettig zit. Heeft u de keuze gemaakt dan kunt u dit model bij uw winkelier bestellen. Let wel…u heeft de originele “recept/beschrijving” van uw opticien nodig. Deze beschrijving is nodig om de lenzen op uw sterkte en draagcomfort te maken. Een uitkomst voor menig hengelsporter!!

Wiley X is ook gecertificeerd op vele andere opties. Denk aan de sterkte van het frame, veiligheid van de ogen (de lenzen zijn onbreekbaar), afsluiting tegen wind en bijvoorbeeld anti condens….Op al deze opties heeft Wiley X een certificatie.

Dit betekend dat je als fabrikant (Wiley X fabriceert alle lenzen en brillen in eigen fabrieken) nagenoeg geen afwijking mag hebben in je productie op al deze niveaus/opties. Dit is ook de reden dat Wiley X zich leverancier mag noemen van bijvoorbeeld het Amerikaanse leger en Harley Davidson. Stabiele en hoge eisen zijn hier een pré.!

Wiley X bevind zich al jaren op het hoogste niveau qua productie voor de outdoor en sport en sinds enkele jaren concentreert Wiley X zich met een programma zonnebrillen voor de hengelsport.

Deze brillen bevatten de hoogste vorm van polarisatie (ook gecertificeerd) en geven een 100% realistisch beeld (geen vervorming, vergroting of verkleinen van objecten en landschap). Daarnaast bezitten een aantal modellen functies tegen tranen van ogen (bijvoorbeeld bij snelle boten) en condens op de lenzen.

Vraag sportvissers als Luc Coppens, Jeremy Staverman, Ardy Veltkamp, Frank Warwick, Bianca Venema, Lizette Beunders, Thijs van der Sanden, Sander Paans & Edwin Kerssies eens naar hun ervaringen met Wiley X… Sportvissers pur sang die alleen het beste van het beste willen, en daar past Wiley X uitstekend bij!

Daarbij komt nog eens dat de Wiley X lenzen onbreekbaar en zeer veilig zijn. Mocht er ook eens een stuk lood of stuk kunstaas richting oog gaan, vrees niet. De Wiley X lenzen zullen uw ogen optimaal beschermen!

Sinds enkele weken hebben Wiley X en Dutch Tackle Company (DTC) een overeenkomst gesloten in de distributie voor de Benelux. DTC zal het gehele Wiley X hengelsport programma verdelen bij de gespecialiseerde dealers in de Benelux.

DTC bekend om de gespecialiseerde merken Rozemeijer en PB Products is erg verheugd om het  zeer hoge kwaliteit en gespecialiseerd zonnebrillen merk/fabrikant Wiley X te verdelen.

 Marcel Ulje over Wiley X : “Wiley X is op het gebied van Eyewear uniek en van zeer hoge kwaliteit, iets wat perfect past bij de producten en merken die we reeds ontwikkelen en verdelen.



DTC focust zich op de hengelsporters die kwaliteit en duurzaamheid kunnen onderscheiden. Deze vissers zullen dan ook direct het verschil merken t.o.v. de vele zonnebrillen op de markt. Dat zijn de producten die we zoeken en waar we mee willen werken! Vandaar dat Wiley X perfect past bij de winkeliers die we reeds beleveren, de gespecialiseerde hengelsport winkeliers waarbij kwaliteit hoog in het vaandel staan!”

Elke hengelsporter wil graag zien wat er onder water gebeurt, de obstakels, het bodemverloop, het volgen van kunstaas en natuurlijk de vissen die “volgen”, karpers die azen of aan de oppervlakte liggen, het volgen van je vlieg of streamer…..dat is wat vissers willen zien en wat meer vis kan opleveren. Daarnaast zijn er velen modellen en voor ieder een juiste pasvorm.!

 

Voor meer info check www.dutchtackle.com en/of www.wileyx.eu

ANDEREN LAZEN OOK