image description

Actuele vangstberichten tot dinsdag 20 november

... tot dinsdag 20 november

De kou trekt het land binnen met maximaal 5° overdag zal het de visserij snel doen veranderen en de diepere plaatsen opzoeken, de havens gaan weer hotspots worden voor de witvis. We zien de zeebaars vangsten terug lopen en de wintervis er voor in de plaats komen.


Een goede nachtvorst en ze zijn weg.


Wat zijn ze sterk


een dikke boem


De prachtige najaar kleuren


Een mooi cadeau zo vlak voor Sinterklaas.FGJ


Zo hoog en dik zie je ze niet zo vaak.FGJ


Een nieuwe pr voor Robbie.


Prachtige luchten omlijsten een droge winter, althans tot nu toe.


Af en toe deel ik ook in de vangsten. Deze vis maakte een rondje rond de boot en sprong nog bovendien.FGJ


Tot ziens.FGJ


Voedsel voorraad voor de winter


Blij met weinig en uitziend naar de volgende keer.


Catch en release!!


De broers Frank en Paul zijn een paar dagen in Ierland geweest om daar met visgids Ferdinand Heijerman op snoek te vissen. Er werden mooie snoeken gevanegn, waaronder enkel over de metergrens. Paul ving onder andere deze sterke metersnoek.


Ook Frank kon op de foto met deze vette meter-plus vis.


Renze was er ook die week en hij ving deze prachtige snoek van 110cm op een jerkbait.


Het mooie gelegen dorpje Killaloe is de uitvalsbasis voor de snoekavonturen op het Ierse meer Lough Derg. Meer foto’s en informatie is te vinden op www.pike-ireland.net
 

Vangstberichten versturen naar Total Fishing 

Heeft u ook een leuke en scherpe foto van uw eigen vangst? Stuur dan een foto die aan onderstaande eisen voldoet naar: info@totalfishing.nl. Wanneer de kwaliteit goed is wordt hij ook in deze rubriek geplaatst. Formaat minimaal 1000 pixels breed, bestandsgrootte van minimaal 350 kb. Groter mag altijd, maar graag níet kleiner. Het vergroten van foto’s geeft een onscherp resultaat.    

Een link naar een filmpje van uw vangst is ook welkom. Stuur van de link naar het filmpje (bijvoorbeeld Youtube of Vimeo) naar info@totalfishing.nl. Na beoordeling op kwaliteit zal de redactie het filmpje tussen de vangstberichten plaatsen.

Iedere week kiest de redactie van Total Fishing uit de inzendingen de 'Vis van de Week' en zal deze belonen met een prijs. Vergeet dus niet uw adresgegevens mee te sturen!

Vergeet ook niet de manier waarop u de vis heeft gevangen er bij te zetten. Het is bovendien leuk voor de lezers te weten met welk (kunst)aas u beet heeft gehad.

Foto’s van vissen die een anti-reclame voor de sportvisserij betekenen worden niet geplaatst.

Negatieve of eventuele schampere opmerkingen over foto’s van lezers in de rubriek Vraag/Aanbod/Discussie worden eveneens niet geplaatst.

Indien u vragen of opmerkingen heeft over de geplaatste foto’s van uzelf of anderen kunt u mailen met de redactie op info@totalfishing.nl. U krijgt dan altijd antwoord. Heel veel succes en kijkplezier!

Het kan af en toe wel eens gebeuren dat opgestuurde foto’s voor de Actuele Vangstberichten niet of gedeeltelijk binnenkomen op de redactie van Total Fishing. Om teleurstelling en misverstanden te voorkomen, vragen we u op de volgende dingen te letten:

    - dat een e-mailbericht niet zwaarder is dan ca. 10 Mb,
    - heeft u meerdere afbeeldingen die u wilt insturen, verstuur ze dan per stuk en niet allemaal tegelijk in één emailbericht.

Zijn uw ingezonden vangstmeldingen dus niet geplaatst en bent u wel in de veronderstelling dat ze bij ons binnengekomen zijn, stuurt u ons s.v.p. een mailtje met alleen tekst!

Reglement en voorwaarden (Voor het laatst aangepast op 2 april 2017).

ANDEREN LAZEN OOK

image description
Van oost naar west nr.2
Willem Moorman -
image description
Hoe werkt het Preston ICS System?
Willem Moorman -