image description

Aanvulluhhh met 21% korting

Zunnebeld

Aanvulluhhh met 21% korting  

De temperaturen dalen en de beste tijd van het jaar staat voor de deur. De tijd dat vissen hun reserves aanvullen om ’s winters zo min mogelijk te hoeven doen.

Met andere woorden, het wordt een vreetfestijn! Als doorgewinterde visser moet je hier gebruik van maken. Het is dé tijd om je slag te slaan. Niet alleen aan het water, maar ook bij Zunnebeld. Bij ons kun je namelijk vier dagen lang je hengelsport collectie ‘Aanvulluhhh’ tegen een korting van maar liefst 21% op ons hele assortiment!*


Aanvulluhhh!

Juist, je leest het goed. 21% Directe korting op alles!* Dé uitgelezen mogelijkheid om goedkoop visspullen in te slaan. Met een keuze uit meer dan 16.000 producten zit er altijd wel iets bij wat je zoekt. En hebben we toevallig iets niet op voorraad, dan bestellen we het toch gewoon voor je? Daar doen we bij Zunnebeld helemaal niet moeilijk over.


Bezoek onze winkel of surf naar www.zunnebeld.nl

26 t/m 29 Oktober
De kortingsdagen beginnen op donderdag 26 oktober in onze winkel aan de Van Karnebeekstraat 73 in Zwolle en op www.zunnebeld.nl. In onze winkel stopt deze fantastische actie op zaterdag 28 oktober. Online gaan we nog één dagje langer door en kun je dus t/m zondag 

Wat:             21% Directe KORTING op alles*
Wanneer:    Donderdag 26 oktober t/m zondag 29 oktober 2017
Waar:          www.zunnebeld.nl en Van Karnebeekstraat 73, 8011 JD, Zwolle
  

* Wanneer je een product in de winkel laat bestellen, vragen wij je deze alvast vooruit te betalen zodat je van deze 21% korting kunt profiteren. Wij streven er naar, de door jou bestelde artikelen zo snel mogelijk te verwerken, maar vanwege de verwachte drukte kan deze oplopen tot ca. 10 dagen. Onze zogenaamde ‘TopDeals’ en ‘Vaste Lage Prijs’ producten zijn uitgesloten van deze kortingsdagen. Wij vragen je begrip hiervoor. 

ANDEREN LAZEN OOK

image description
Gezien bij………SPIDERWIRE
Willem Moorman -
image description
De Wobshad 2.0 in de praktijk
Willem Moorman -