image description

Aanbiedingen bij Delta Game Fishing

Delta Game Fishing  

Delta Game Fishing in Spanje pakt uit met scherpe voor- en najaarsaanbieding 

Delta Game Fishing, een van de grootste charterbedrijven in de Ebro Delta, pakt dit jaar uit met een ontzettend scherpe aanbieding voor het vissen in en rondom de visrijke Ebro monding in Spanje.

De spectaculaire oppervlaktevisserij met poppers en pluggen op Bluefish en Leerfish, driftende en geankerde visserij op meerval, Live Bait en Dead Bait trollen met planerboards op Bluefish en Leerfish en het lichte spinnen op zeebaars met shads en pluggen zijn een paar voorbeelden van de geweldige diversiteit die de Ebro Delta te bieden heeft.

Bij het pakket zit inbegrepen:
* 5 volle dagen vissen met zeewaardige boot
* 7 overnachtingen in huis met zwembad en airco
* al het benodigde hengelmateriaal van topkwaliteit (Shimano, Daiwa, Penn)
* visvergunningen
* ervaren Nederlands sprekende kapitein
* koude drankjes aan boord
* kunst-, levend- en doodaas

De prijs per persoon is 499 euro (gebaseerd op vier vissers) en is daarmee goedkoper dan bijvoorbeeld een week vissen in Noorwegen.

Daarbij komt dan nog een vliegticket naar Barcelona of Reus (retourtje vanaf een kleine 100 euro), een huurauto om in Riumar te komen (vanaf 99 euro per week) en het eten. Dan blijf je uit en thuis nog ruim onder de 800 euro per persoon.

Ben je geïnteresseerd of wil je gewoonweg wat meer informatie hebben, dan kun je contact opnemen via deltagamefishing@gmail.com of bellen met +34627561193 (Martijn) of  +34722421933 (Erik).

* Deze actie geldt voor de maanden april, mei, juni, oktober en november.
* Dit pakket is exclusief tonijnvissen.

Vraag voor tonijnvissen of een 'mix' naar onze andere aanbiedingen.

Onderstaand nog een impressie van de te verwachten visserijen, vangsten en het verblijf.


De Bluefish is met zijn snelheid en veelvuldige sprongen tijdens de dril een waanzinnige sportvis op relatief licht materiaal. Dit grote exemplaar woog exact 10 kilo.


Onze favoriete manier om deze met scherpe tanden bewapende rakkers te belagen; stickbaits en poppers in de oppervlakte. De aanbeten zijn hartverzakkend.


Double en triple strikes zijn zeker niet zeldzaam. Deze twee Bluefish kwamen tegelijkertijd tijdens het trollen met livebait.


Leerfish, de koning van de Delta, kan vooral in het voorjaar en najaar gericht belaagd worden. Deze big van over de 20 kilo werd gevangen tijdens het livebait trollen, maar ze zijn ook te vangen met pluggen, poppers en stickbaits.


Niet te vergeten; voor- en najaar zijn goede perioden voor grove meerval. Hier poseert Luc  met een vis van een kleine twee meter, gevangen in mei.


Het verblijf met grote huiskamer, keuken, veranda, zwembad, airconditioning, drie slaapkamers en twee badkamers.

Tight lines en wellicht tot ziens,
Team Delta Game Fishing.

ANDEREN LAZEN OOK

image description
Gezien bij………SPIDERWIRE
Willem Moorman -
image description
De Wobshad 2.0 in de praktijk
Willem Moorman -