21% Kortingsdagen bij Zunnebeld

Persbericht Zunnebeld

21% Kortingsdagen bij Zunnebeld 

Ze zijn helemaal gék geworden bij Zunnebeld! Vanaf donderdag 26 februari tot en met zondag 1 maart 2015 geven ze namelijk een korting van maar liefst 21% op hun gehele assortiment! Dit betekent dus dat je een lang weekend al onze aquarium- dieren- en hengelspullen belastingvrij kunt aanschaffen.

Deze korting geldt niet alleen in de winkel, maar ook voor alle online bestellingen. De winkel aan de Van Karnebeekstraat 73 is zondag 1 maart gesloten, maar dan kun je terecht op www.zunnebeld.nl.


Ze zijn helemaal gek geworden bij Zunnebeld.

En is een product uitverkocht of even niet op voorraad, dan kan hij tegen dezelfde korting alsnog worden besteld. Daar doen ze bij Zunnebeld helemaal niet moeilijk over.


Profiteer van 21% korting op ons hele assortiment.

Wanneer je een product in de winkel laat bestellen, is het nodig alvast vooruit te betalen. Op deze manier kun je ook dan profiteren van de 21% korting. Bij Zunnebeld streven ze er naar alle artikelen zo snel mogelijk te verwerken, maar vanwege de verwachte drukte kan de levertijd oplopen tot ongeveer 10 dagen.

Wil jij meer weten over deze actie? Breng dan een bezoekje aan de winkel of surf naar de website: www.zunnebeld.nl/hengelsport