image description

21% korting op meer dan 25.000 artikelen

De Super Sale Dagen bij Zunnebeld zijn weer begonnen! Dit is hét moment om groot in te slaan! Vanaf vandaag ontvang je 21% directe korting op meer dan 25.000 hengelsport artikelen. Met zo veel keuze kan het haast niet anders dan dat wij precies hebben wat jij zoekt!

In onze webshop en in winkel

Deze spetterende korting tellen wij bovenop alle bestaande kortingen*. Producten die (tijdelijk) in de aanbieding zijn, zijn dit weekend dus nóg goedkoper. En of dat niet genoeg is bestellen wij ook producten tegen deze korting wanneer we ze even niet op voorraad hebben. Daar doen wij helemaal niet moeilijk over.

De Super Sale Dagen lopen online van donderdag 24 oktober t/m zondag 27 oktober. In onze stenen winkel aan de Van Karnebeekstraat 73 in Zwolle zijn wij zondag gesloten en dus heb je t/m zaterdag om te profiteren van 21% korting.

De service van Zunnebeld

Zunnebeld is de afgelopen jaren uitgegroeid tot één van Nederlands grootste webwinkels op het gebied van hengelsport. Ze leveren alles uit voorraad zodat je de bestelling (mits voor 16:00 besteld) de volgende werkdag al in huis hebt. Bestellingen boven de 50 euro gratis verzonden. Ben je niet tevreden met je aankoop? Stuur het terug en we betalen binnen een week het hele aankoopbedrag terug op je rekening.

Bezoekers beoordelen Zunnebeld.nl met een gemiddelde van 4,8 uit 5 sterren. Iets waar ze erg trots op zijn. Service staat hoog in het vaandel.

Meer weten?

Wil jij écht alles weten over deze actie, breng dan een bezoekje aan onze winkel of klik op de onderstaande link:

www.zunnebeld.nl/hengelsport/nieuws/super-sale-dagen/

Hengelsport Zunnebeld

Van Karnebeekstraat 73,

8011 JD, Zwolle

Tel: ( 038 ) 421 58 97

Mail: info@zunnebeld.nl

Link: www.zunnebeld.nl

 

  • Deze actie is niet geldig i.c.m. andere lopende acties, cadeaubonnen, de producten van Fiiish, onze vaste lage prijs artikelen en de TopDeals. Wanneer we een product voor je moeten bestellen, vragen wij je deze alvast vooruit te betalen. Op deze manier profiteer je ook met dit product van 21% korting.

    Wij streven er naar, de door jou bestelde artikelen zo snel mogelijk te verwerken, maar vanwege de verwachtte drukte kan de wachttijd oplopen tot 14 dagen. Mocht dit bij jouw bestelling het geval zijn dan brengen we je persoonlijk op de hoogte.

ANDEREN LAZEN OOK

image description
Witvisperikelen: Weerzien
Willem Moorman -