« Terug naar het overzicht

Bericht

Gezocht: Leuke locatie voor weekendje witvissen
Een druk gezin, drukke baan en een boel sociale verplichtingen en je bent al blij als je ff een keer kan gaan vissen. Het zo plannen dat je samen met je vismaten op pad kunt lijkt soms al helemaal onbegonnen werk.

Om die reden twee jaar geleden besloten om 1x per jaar een heel weekend te blokken en er een echt visweekend van te maken. Afgelopen keren in Friesland geweest (Mariahoeve en Earnewald). Onwijs mooie locaties. Met onze gehuurde bootjes tegen de rietkraag genieten van de zonsondergang en een boel (helaas veel kleine) witvis. Overdag rondvaren en zoeken naar de ideale visstek en op meerdere plaatsen ons geluk proberen.

Dit jaar willen we (4 "volwassen" kerels en 1 zoontje) er weer op uit. Specifiek om witvis te vangen. De vraag is alleen ff waar? Iemand leuke suggesties voor een locatie en viswater waar je je een weekend kan vermaken met witvissen? Vaste stok, feeder allemaal prima.
Thijs, onbekend, 10/01/2017

Reacties

jan wals
11-01-2017 10:20

cafe het meertje in vinkeveen,super locatie voor wat je zoekt

Ron
11-01-2017 11:38

http://www.debrugetendrinkenslapen.nl/

De Kop van Noordholland, van Ewijcksluis, eventueel ook camping vlakbij, bootjesverhuur voor witvissen (met steekstokken), hotel/cafe de Brug. Prachtig en witvisrijk water, aanrader voor voorjaar/zomer.

Kees
11-01-2017 16:39

Hallo Thijs

Kijk eens op onze site http://www.veluwemeerpension.nl
Ik ga hier geen visplekken plaatsen.
Maar neem gerust contact op.
Vanaf eind september tot eind maart.
Toplocatie hier vlakbij...

Met vriendelijke groet Kees

Sportvisser
24-01-2017 21:58

Ik ga minimaal 2x per jaar naar de Tolplas in Hoge Hexel, dit park is van Hoogenboom vakantiepark.
Je kunt hier leuk vissen en een uitstekend karper bestand.

Jouw reactie