Vraag over St Croix spinhengel
Ik vis met veel genoegen vanuit de kayak met diverse soorten licht kunstaas met m'n St. Croix Legend Elite/LES60MF spinhengel. Dit stokje is echter net wat te licht voor wat zwaarder kunstaas, zoals tandemspinners. Ik ben dus op zoek naar een St. Croix spinhengel die dit soort kunstaas net wat beter kan 'mannen', zonder het plezier in een mooie dril te verliezen met een te stijve/zware hengel. Wie kan mij vertellen welk type St Croix ik hiervoor het best kan aanschaffen?

Dank en groet, Theo
Theo Boiten, .(JavaScript must be enabled to view this email address), Groningen, 14/02/2020

REAGEER

Gravatar
Peter
.

dit lijkt me nu typisch een vraag om aan een vakman in de winkel te vragen...Zelf heb ik een stuk of 10 St Croix hengels van superlicht tot zwaar maar zou je niet kunnen adviseren. Als je dan toch via internet de laagste prijs wilt hebben kun je ook de brochure doornemen en de werpgewichten omrekenen. Maar ik adviseer je om naar Fauna te gaan in Raamsdonksveer, want bij Frits Kuiper aan de Westerhaven kun je denk ik niet terecht smile

  • one week and 3 days geleden
Gravatar
Theo Boiten
.Groningen

Hoi Peter -ja, ik denk dat het een medium hengel wordt, maar ik zie door de bomen het bos niet echt meer. Wordt toch maar een lange rit van Grunn naar Raamsdonksveer!

  • one week and 2 days geleden
Gravatar
Peter
.

Komende dagen maar niet komen, want alles ligt op z'n gat hier tijdens de carnaval. Over een week is iedereen weer aanspreekbaar:) Voor mij als ex-Groninger nog steeds een onbegrijpelijke toestand hier!

  • about one week and 15 hours geleden