Vissen op de IJssel
Wij gaan deze week voor de eerste keer vissen op de IJssel (omgeving kampen of Zwolle). Normaliter vissen wij in de omgeving meppel/giethoorn. Uiteraard hebben wij afgelopen weken veel op internet gekeken voor tips. Graag willen wij via deze weg nog proberen om de laatste tips te krijgen.

Wij willen graag op snoek(baars) vissen. Het gaat ons niet om exacte stekken maar meer tips waar we het in deze periode moeten zoeken. Is het gezien de periode verstandig om werpend te vissen of te trollen?

Alle tips zijn welkom!
Martijn, .(JavaScript must be enabled to view this email address), Meppel, 09/01/2019

REAGEER

Gravatar
jan wals
.apeldoorn

In Kampen kan je bij de molen trailen en voor de helling tot aan de oude ijsselbrug kan je verticalen of dropshotten. Ik laat me altijd gewoon met de stroom meedrijven. het stroomt daar niet zo hard. succes

  • one year and one month geleden
Gravatar
Jon
.Wolvega

Weet niet of er nog wel wat vis ligt bij Kampen. Veel van de snoekbaars is verder de IJssel opgetrokken. Zal vast nog wel een visje liggen, maar denk dat het daar taai zat wordt.

  • one year and one month geleden
Gravatar
HGR
.Sneek

Voor de ijssel bij Kampen heb je sowieso vergunning van Kampen nodig

  • one year and one month geleden
Gravatar
Dennis
.Rotterdam

Altijd een oude krant onderin de vuilnisbak. Dat helpt perfect tegen het plakken van nat vuil tegen de bodem. Succes met deze tip.

  • one year and one month geleden