Vervang gps antenne oudere Lowrance toestelken
Mijn LGC3000 lowrance antenne begon de laatste tijd soms de satellieten te verliezen. Na een chat met Lowrance USA kwam ik te weten dat voor mijn LCX 112 C fishfinder een point 1 antenne van Lowrance compatibel was met mijn toestel . Tegelijkertijd kreeg ik een mail van de Europese importeur Navico die me doodleuk vertelde dat er geen enkele antenne compatibel was met mijn LCX 112 C. Het was een oud toestel en moest mij een nieuw toestel aanschaffen( schreven ze lettetlijk ) !! Ik heb hier in Spanje de nieuwe point 1 antenne aangesloten aan de nma 2000 poort en het toestel werkt beter dan ooit voordien !! Dus vrienden laat jullie niets wijsmaken en gooi jullie ouder toestel niet in de vuilbak ,het kan nog jaren mee . DIRK THYSSEN.
Dirk Thyssen , .(JavaScript must be enabled to view this email address), Eeklo, 03/08/2019

REAGEER

Gravatar
marc
.schilde

ga voor eerlijke service naar JOS BOONE in Middelburg nl . ik ben er al jaren zeer tevreden over. top service ! en zijn meer dan 100% op de hoogte van Lowrance en andere merken ! ze zullen u nooit wat wijs maken ! neem je toestel mee , want proberen alles direct !

  • 6 months and 3 weeks geleden
Gravatar
Rob
.Maassluis

Bedankt voor de informatie Dirk .ik heb zelf ook een oud toestel maar werkt nog goed , maar weet nu waar ik niet moet kopen i.v.m. service grt Rob

  • about 6 months and 3 weeks geleden