Teveel betaald aan meerdere vispassen
Ik heb 3 vispassen. Volgens sportvisserij Nederland krijg ik in dit geval van 2 vispassen 2 keer 9.50 euro terug. Ik heb in augustus een formulier ingevuld, tot op heden heb ik nog steeds geen geld terug gekregen. Zijn er al mensen die wel hun geld terug hebben?
Peter, NW Lekkerland, 23/01/2008

REAGEER

Gravatar
.

  • 15 years and 10 months geleden
Gravatar
Martijn Dekkers
.

Ik heb mijn te veel betaalde afdracht van 2007 al snel terug gekregen. Op de site van sportvisserij nederland heb ik een button aangeklikt en via die weg was het zo geregeld.
Het is wel van groot belang dat je op iedere invulkaart die je bij de desbetreffende vereniging dezelfde gegevens invult! Dus niet bij de ene C. Snoek en bij de andere Cees Snoek.

Martijn

  • 15 years and 10 months geleden
Gravatar
Bas van Riel
.

Ik ben vorig jaar in juli lid geworden van een extra hengelsportvereniging. Via de website van SN de dubbele afdracht terug gevraagd en ik had binnen twee weken het geld op mijn rekening staan.

Ik heb van andere vissers wel begrepen dat er problemen zijn, maar dat heeft in die gevallen allemaal te maken met het feit dat sommige hengelsportverenigingen zich niet aan de regels van SN houden.

  • 15 years and 10 months geleden
Gravatar
bert
.

Beste mensen, er zijn ook verenigingen die niet goed afrekenen.
Als je lid was in 2007 is je vispas voor elke vereniging in oktober al aangemaakt en weet elke vereniging wat hij bij welk lid in rekening moet brengen.Een vispas, het volledige bedrag. Een extra vispas* binnen dezelfde federatie, bv ZWN, alleen administratiekosten + verenigingscontributie.Een extra vispas+ buiten de federatie administratiekosten + afdracht federatie en verenigingscontributie.
Als de desbetreffende hsv jou te veel laat betalen moet je niet Sportvisserij Nederland de schuld geven en daar je te veel betaalde afdracht terugkrijgen, maar de hsv benaderen en zeggen dat ze het verkeerd hebben gedaan. Ik heb begrepen dat er veel hsv's zijn die eenheidsprijzen hanteren.
groeten Bert

  • 15 years and 10 months geleden