Te koop: Porta Bote met Suzuki DF6L (2015)
Te koop aangeboden:

Zo goed als nieuwe Porta Bote 10ft (325cm).
De boot is nieuw gekocht bij GBT de importeur van Porta Bote, is september 2015 in gebruik genomen en verkeerd in uitstekende staat.
Ingepakt past deze boot met zijn afmeting van ca. 325*45*20cm in iedere schuur. Het opbouwen is in enkele minuten gebeurd.
De boot biedt plaats aan 2 tot 3 personen en haalt met twee personen een snelheid van circa 20km/h
Accessoires zijn originele roeiriemen en twee onlangs bijgekochte Attwood stoelen op draaivoet, speciaal voor dit type boot.

Als voorstuwing is er de Suzuki DF6 langstaart..
De motor heeft als bouwjaar 2015 met 210 draaiuren en is keurig bij de dealer in onderhoud geweest bij 28, 95 en 180 draaiuren.
Bij de motor zit een brandstofslang en 12 liter tank, maar er is ook een kleinere interne brandstoftank in de motor zelf aanwezig.

Alle aankoop- en onderhoudspapieren zijn aanwezig.

De boot heeft ons diverse dikke (meter)snoeken, snoekbaarzen en baarzen opgeleverd.
Het heeft ons uiterst verbaasd wat de mogelijkheden zijn op ook de grotere wateren als de Merwede, Vecht, De Randmeren en meer. Overal kan de boot te water worden gelaten: Trailerhellingen, maar ook bijna alle waterkanten waar anderen niet terecht kunnen waren ons terrein. Met twee touwen kun je zelfs terecht bij de hogere kades. De mogelijkheden zijn echt eindeloos!
Wij richten ons meer en meer richten op het verticaal vissen op snoekbaars. Eerlijk is eerlijk; daar is een groter schip voor nodig met elektromotoren om op positie te blijven en hiermee de hardere stroming te weerstaan. Dus na lang wikken en wegen is het na twee jaar te hebben genoten van deze boot voor ons tijd om een volgende stap de doen richting een groter schip.

De nieuwprijs van het geheel bedraagt ruim 4100 euro en mag nu weg voor 2400 euro.
Voor meer info: 06 51238923.
G. Gennisse, .(JavaScript must be enabled to view this email address), Dordrecht, 10/09/2017

REAGEER

Gravatar
Jack
.Berkel-Enschot

Heb enkel interesse in de boot.
Is dat een optie?
Mvg Jack

  • 9 months and 5 days geleden